Satılık 2.el Tasavvuf kitaplarım

satiyorum

Yeni Üye
Selam arkadaşlar

Acil ihtiyaçtan fiyatının çok altına satılıktır. Kitaplar tertemizdir. Lütfen 1-2 günlüğüne bu konuyu silmeyiniz.

Toplam piyasa fiyatı: 102 TL
Kitapyurdu indirimli fiyatı: 72 TL

İSTEDİĞİM FİYAT: 32 TL

SATILDI

KArgo alıcıya aittir. Dilerseniz sanalpazar üzerinde açtığım ilandan güvenli alışveriş ile alabilirsiniz. Güvenli alışveriş seçeneğinde siz kitapları kargo ile teslim alıp onaylamadan bana para ödemesi yapılmaz.

FaKiR

Meþveret Bþk.
Ve aleykum selam, konuyu silmeyiz ins, ama bu tur ilanlari universite binalarinin girislerine veya duyuru kisimlarina asarsaniz hem ogrenci arkadaslar dusuk fiyattan yararlar hemde siz erken alici bulmus olursunuz.

satiyorum

Yeni Üye
Anlayışınız ve öneriniz için teşekkür ederim.

Bir ek bilgi vereyim. Fiyatı aslında 30 TL'dir 2 TL sanalpazar alıyor. Yani sanalpazar yerine havale göndereceğim derseniz 30 TL gönderseniz olur fakat bu sefer de banka sizden havale veya eft ücreti kesecektir. Sanalpazarda kredi kartı ile alıyorsunuz ve siz ödemeyi bana değil sanalpazara yapıyorsunuz. Ne zaman ürünü alıp sanalpazara "ben ürünü teslim aldım, sorunsuz" diye onay verirseniz sanalpazar sizden aldığı parayı o zaman bana teslim ediyor. Birbirini tanımayan insanların güvenle alışverişleri için uygun bir çözüm. Ayrıca sanalpazarda kargo ücreti indirimli (5 Tl+Kdv)