wAVUSzbKOs4 BAYRAMIN KUTLU OLSUN... Hatamı telafi ettim mi ???
H hasret Well-known member 12 Eki 2007 #1 [youtube=425,350]wAVUSzbKOs4[/youtube] BAYRAMIN KUTLU OLSUN... Hatamı telafi ettim mi ???
H hasret Well-known member 15 Eki 2007 #3 saya ' Alıntı: ahanda şimdi gördüm.. Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... cok şükür ecmain olsun.
saya ' Alıntı: ahanda şimdi gördüm.. Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... cok şükür ecmain olsun.
S SaYa Well-known member 15 Eki 2007 #4 çok görme abine yaşlılık bir gün seninde başına gelecek .........;D
H hasret Well-known member 15 Eki 2007 #5 saya ' Alıntı: çok görme abine yaşlılık bir gün seninde başına gelecek .........;D Genişletmek için tıkla ... he ya sorma ;D yaşllılık gelmeden gencliğin kıymetini bilenlerden olmak dileğiyle
saya ' Alıntı: çok görme abine yaşlılık bir gün seninde başına gelecek .........;D Genişletmek için tıkla ... he ya sorma ;D yaşllılık gelmeden gencliğin kıymetini bilenlerden olmak dileğiyle
S SaYa Well-known member 15 Eki 2007 #6 Şualar ' Alıntı: he ya sorma ;D yaşllılık gelmeden gencliğin kıymetini bilenlerden olmak dileğiyle Genişletmek için tıkla ... inş
Şualar ' Alıntı: he ya sorma ;D yaşllılık gelmeden gencliğin kıymetini bilenlerden olmak dileğiyle Genişletmek için tıkla ... inş