Seçime doğru giderken...

• Konbuyu başlatan kordon
  • Başlangıç tarihi
K

kordon

Misafir
Ewwet arkadaşlar oy durumlarıyla oyunuzu nereye verceğinizle ilgili seçim haziran 2011 yorumlarınız alalım inş.ben oyumu kullanamayacağım malesef ama seneye seçim olursa kullanacağım inş. Yaş sınırı keşke 17 olsa daya iyi olur bence biz sırf bu yüzden oy atamıyoruz kullanamıyoruz...inş. Kanunlar bir an önece değişirde yaş sınırı düşürülür....neyse siz kullananlar inş. Doğru kararı verirsiniz inş.selametle..

K

kordon

Misafir
Hayat şartları gereği öyle oldu ne yapalım artık başa gelen çekilir kader yani...........

[sıze="4"]oy verme işinde akıl yaşını da anayasa kapsamına almalılar...bu öngörüyü millet meclise taşır umarım.[/sıze]
hahaha çok komik sayın üye çok güzel espiriler yapıyorsunuz forumda siz böyle devam edin bakalım sonu nereye varacak hep birlikte göreceğiz.ama yaptığını espiriler şakalar hiçde komik değil..bunu bilesiniz...ben hiçbirine gülmüyorum bile..ama sanırsam siz komik olduğunu zannediyorsunuz sanırsam ama hiç değil hakikaten ve gerçekten söylüyorum bırakın herkes ehil olduğu işi yapsın değilmi yani yahu.selametle ve dua ile..en derin saygılarımla....