Cevap: Sayın ogulmert ; Hoşgeldiniz.
Hoşbulduk Değerli Kardeşlerim. İnsani değerlerin hiçe sayıldığı, insanların inançları ile dalga geçildiği, insana değil paraya hürmet edildiği, ahlaksızlıkların son haddine geldiği, ana-babaya saygının kalmadığı, Yüce Rabbimizin kelamı Kur'an-ı Kerim'e yüz çevrildiği, çocuklarımızın ve gençlerimizin Peygamber Efendimiz (s.a.v) 'in hadis ve sünnetleri ışığında yürümek yerine,onun güzel ahlakı ile ahlaklanması ve yaşaması gerekirken, ne yedüğü belirsiz şarkıcı topluluklarını kendine rehber edindiği, müslümanların üzerinde türlü oyunların oynandığı böyle bir ahir zamanda sizlerle buluşmak benim için ne kadar önemli bilemezsiniz. Biliyor musunuz? Ben ciddi bir arayış içindeyim.yaşım 28. geç oldu ama içimdeki boşluğu, ruhumun ızdırabını dindirmem gerekiyor artık. cemaatlerin içinde bulundum. birçok insanla istişarelerde bulundum. ama dünya hayatı işte. her yöneldiğimde bu dünyanın göz boyayıcı yaşantısı beni alıp başka alemlere götürdü. Rabbime çok şükür ki, içimdeki o küçücük iman ateşi beni yalnız bırakmıyor. yaşaman gereken hayat bu değil. ölüm var, hesap var diye sürekli hatırlatıyor. Hamd olsun Rabbime. Bi yerden başlamak istiyorum değerli kardeşlerim. Bu amaçsız boş yaşantıma son vermek istiyorum. Rabbime hakiki bir kul olmak, onun kullarından beklediği gibi yaşamak istiyorum. ama o kapıyı bir türlü aralayamıyorum. eminim içinizde bana yardımcı olacak, yol gösterecek kardeşlerim vardır. Allah rızası için bana bir yol gösterin arkadaşlar. Bu sıkıntıyı içimden atmam için bana yardımcı olun. Birbirimizin Kurtuluşuna vesile olalım İNŞAALLAH. Dualarımızı eksik etmeyelim.