selamünaleyküm kardesler araniza yeni katildim hakimizda hayirli olsun insallah selam ve dua ile.
E ecrin Active member 28 Nis 2009 #1 selamünaleyküm kardesler araniza yeni katildim hakimizda hayirli olsun insallah selam ve dua ile.
E ebrar172 Talebe 28 Nis 2009 #5 Ve Aleyküm Selam...Hoşgeldiniz ecrin... Hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz inşaAllah....
A Ali Said Well-known member 28 Nis 2009 #6 Aleykümselam ecrin, hoşgeldiniz ve üyeliğiniz hayırlı olsun.
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 29 Nis 2009 #9 aleykümselam kardeşim hoşgeldin Rabbim istifadeni arttırsın...
M mihrimah Talebe 29 Nis 2009 #11 ecrin' Alıntı: selamünaleyküm kardesler araniza yeni katildim hakimizda hayirli olsun insallah selam ve dua ile. Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam inş. hoşgeldiniz...
ecrin' Alıntı: selamünaleyküm kardesler araniza yeni katildim hakimizda hayirli olsun insallah selam ve dua ile. Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam inş. hoşgeldiniz...
S sahici159 Well-known member 29 Nis 2009 #13 hoşgeldiniz kardeş.....hayırlı paylaşımlarda buluşmak dilegi ile...