selamünaleyküm

Huseyni

Müdavim
bende yeniyim ama 2 aydır kayıt olacam diye eskidim. ne rumuz koyduysam kabul ettiremedim kendimi.herkese hayırlı uğurlu olsun.

Sergerdan

Well-known member
huseyin1907_11111 ' Alıntı:
bende yeniyim ama 2 aydır kayıt olacam diye eskidim. ne rumuz koyduysam kabul ettiremedim kendimi.herkese hayırlı uğurlu olsun.

52245cb2.jpg

A.SELAM,HOŞGELDİNİZ TEKRAR.siz şimdi şöyle bir gezin arkadaşlar çay kahve ikram etsinler,tüh ramazandayız başka zaman inş :angel:

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam, uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
huseyin1907_11111 ' Alıntı:

İstediğiniz bir kullanıcı adı var ise bir kacını buraya belirtirseniz uygun olanı ekran adınız olarak değiştirebilriiz...

Huseyni

Müdavim
nuruvuslat olursa çok güzel olur.
_________________________________________________nuruvuslat olursa çok güzel olur.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
nuruvuslat ' Alıntı:
nuruvuslat olursa çok güzel olur.
_________________________________________________nuruvuslat olursa çok güzel olur.

Sadece ekran isminizi değiştirdik yani eski kullanıcı adınızı asla unutmayınız :) çünkü foruma girişinizi o isim ve eski şifreniz ile yapacaksınız giriş yapdıkdan sonra ekranda isminiz nuruvuslat olarak görünür...

Tarihci

Marmara Tarih
Aleykümselam hoşgelmişsiniz, üyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim.. (geç kalınmış hoşgeldin mesajım için mazur görün)