Ben Lemaat..Cenab-ı Hak iman hakikatlerinden istifademizi bol eylesin..:045:
L lemaat New member 28 Şub 2009 #1 Ben Lemaat..Cenab-ı Hak iman hakikatlerinden istifademizi bol eylesin..:045:
FaKiR Meþveret Bþk. 28 Şub 2009 #3 lemaat' Alıntı: Ben Lemaat..Cenab-ı Hak iman hakikatlerinden istifademizi bol eylesin..:045: Genişletmek için tıkla ... amin kardes, ecmain.. Hosgeldiniz, uyeliginizin hayirlara vesile olmasini dilerim dua ile..
lemaat' Alıntı: Ben Lemaat..Cenab-ı Hak iman hakikatlerinden istifademizi bol eylesin..:045: Genişletmek için tıkla ... amin kardes, ecmain.. Hosgeldiniz, uyeliginizin hayirlara vesile olmasini dilerim dua ile..
nurhadimi üye Sorumlusu 28 Şub 2009 #4 aleyküm selam hoşgeldiniz hayırlara vesile olursunuz inşaallah
Z ziyakarababa Well-known member 1 Mar 2009 #9 ve alyekumselam ve rahmetullahi ve beraketuh. hoş gelmişsiniz kardeş. hayrılı olur inşallah. selam ve dua ile.
ve alyekumselam ve rahmetullahi ve beraketuh. hoş gelmişsiniz kardeş. hayrılı olur inşallah. selam ve dua ile.
N nuriye Well-known member 2 Mar 2009 #11 allaykümselam kardesim hos geldiniz hayirli olsun dua ile......
VUSLAT Well-known member 10 Mar 2009 #12 aleyküm selam hoşgeldin kardeş.burası gerçek dostların adresi.ahiret dostları inşaAllah.