Sen Hangisisin??

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
yanlışın şu ki """"ablalık kisvesi olmadan da"""""" ablalıkta, abilikte sandığın gibi bir kisve değlidir.. bir kibir bir rütbe göstergesi nişane değildir.. alakası çok açık: hakiki nurcu olan bayan başkalarına vesile olmaya çalışır, kendinden küçüklere veya büyüklere iman hakikatlerini anlatmaya öğretmeye çalışır, biz bunu yapana abla deriz, alakası gayet açık ve nettir.. hakiki nurcu olamk isteyen biri zaten abla olmayı baştan kabul etmiştir...
abi dediğim gibi benim icin zaten kisve değildir, ama bunu bir makam bir kisve olarak görenler icin yazdım, cünkü böyleleri alemime cook zarar verdiler.
Ben inş hizmet yapmayı rabbimden niyaz ediyorum ama ablada olcaksam ,bugün gördüğüm kişilerden olmam inş.

Vakar

Member
Şualar ' Alıntı:
abi dediğim gibi benim icin zaten kisve değildir, ama bunu bir makam bir kisve olarak görenler icin yazdım, cünkü böyleleri alemime cook zarar verdiler.
Ben inş hizmet yapmayı rabbimden niyaz ediyorum ama ablada olcaksam ,bugün gördüğüm kişilerden olmam inş.
aynen bu konuda sana katılıyorum
bende onlardan olmam inşallah.
ama yinede o kadarda büyütlecek bir mevzu değil bu şualar biliyorsun.

illailayh

Active member
Şualar ' Alıntı:

çok sivri yorumlar gelio bu gece senden bence genel konuşma..bizim görevimiz bildigimizi paylasmak bilmedıgımızı ogrenmek..eleştırelım ama kendimizi..baskası napmış falan bence basit kalıor dava ıman davası her daim birilerini kazanmak olsun amacımız eleştırıp kaybetmek deil..eleştırmek cok kolayda hosgoru zor mu gelıo ne???

T

Tarihci19

Misafir
Şualar ' Alıntı:

amin.. öyleleri binde bir dir.. sen olması gerektiği gibi olmaya çabala inşallah.. bizim kastımız ibretlikler değil örnekliklerdir..

hasret

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
çok sivri yorumlar gelio bu gece senden bence genel konuşma..bizim görevimiz bildigimizi paylasmak bilmedıgımızı ogrenmek..eleştırelım ama kendimizi..baskası napmış falan bence basit kalıor dava ıman davası her daim birilerini kazanmak olsun amacımız eleştırıp kaybetmek deil..eleştırmek cok kolayda hosgoru zor mu gelıo ne???

Bak kardeşim benim görevim doğruya bakıp doğruyu yaşamak ve anlatmak,yanlışı görüp ondan ibret alıp onu yapmamak ve anlatmaktır.
Eğer ben tüm ablalar böyledir deseydim genelleme olurdu ama ablalığı abiliği bu şekilde yapanlara yapılmış bir yorumdur.
Amacımızı zaten biliyorum bilmek yetmiyor yaşamak lazım...Rabbim yaşayanlardan eylesin.

illailayh

Active member
aminnnnnn..

tarihci abi msj hakkımız yok biliosun ben istanbulda ikamet etmiyorum ama arkadaşım var orda abla statüsünde üsküdarda oturuyor eger yakınsa dedıgın yere ben ona ulasırım olur mu?

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
aminnnnnn..

Tarihci abi msj hakkımız yok biliosun ben istanbulda ikamet etmiyorum ama arkadaşım var orda abla statüsünde üsküdarda oturuyor eger yakınsa dedıgın yere ben ona ulasırım olur mu?

cevapla butonu yok mu sende? bana cevap gönderebiliyor olman lazımdı, neyse muhim değil.. üsküdar, bi sormak lazım ama galiba olur çok uzak değil, inşallah ailesi gönderir. bununla ilgili bi konu açayım belki daha yakında olanlar vardır.. orayı takip et bi iki soru soracağım sana üsküdardakilerle ilgili..