Sevginin böylesi...

imported_mihrace

Active member
Karı koca bir gün trafik kazası geçirdiler.Ve kadın kör oldu bu kaza yüzünden.Adam karısını okadar seviyordu ki, bütün ihtiyaçlarını kendi karşılıyordu. Neredeyse bütün hayatını karısına adamıştı.Ama kadın birgün oyalanmak için bir işe girmek istedi.Böylece hayata daha iyi sarılabilecek ve oyalanabilecekti.Kocası kendi çalıştığı yerin tam ters istikametinde ona bir iş buldu.Her sabah kalktıktan sonra karısına kahvaltı ettiriyor, sonrada onu işine bırakıp tekrar şehrin öbür ucundaki kendi işine gidiyordu... Bundan rahatsız oldu kadın bir müddet sonra. Kendisine otobüs durağını, nerede inip nerede binmesi gerektiğini öğretmesini rica etti kocasından. Böylece kocası onu işe götürmek için yorulmayacaktı.Uzun tartışmalardan sonra kabullenmek zorunda kaldı adam.Artık kadın kendi başına gidip geliyordu işine.Bu senelerce böyle devam etti. Tam beş sene sonra bir gün otobüse binen kadına gülümseyerek bakan otobüs şöförü: "Günaydın" dedi. "Ne güzel bir gün değil mi..?"
"Ne kadar şanslısınız" dedi kadın. "Bütün bu güzellikleri görebiliyorsunuz."
"Asıl siz çok şanslı bir insansınız bayan.Senelerdir her sabah benim otobüsüme biniyorsunuz, ve bir adam arabasıyla bizi takip ediyor. Ta ki siz otobüsten inip iş yerinizin kapısından girene kadar sizi izliyor ve geri dönüyor...
Bu kadar sevilmek çok daha güzel bir şey olmalı...."

müþtak

New member
insan sevse bile bu kadar fedakarlık gösteremez bence.hayal ürünü,gerçeği yok bunun tek gerçek böyle birşeyin hakikatte olmaması.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
müştak ' Alıntı:
insan sevse bile bu kadar fedakarlık gösteremez bence.hayal ürünü,gerçeği yok bunun tek gerçek böyle birşeyin hakikatte olmaması.

Eğer birinin sizi bu sekilde sevmesini bekliyerek bu sözleri sölediyseniz önce bunun olması için fırsat vermelisiniz yok eğer kendiniz için diyorsanız bu sizin sevgi kavramınız olabilir ...

Ama bana görede bu sevgi değilde daha cok kıskanclık :p

katremisal

Active member
bence kıskançlıktan değil abi merak ediyor bi yanlışa kurban gitmesin diye üstüne titriyo da buzamanda galiba zor...bende herşeye itiraz eder oldum sanki lemalar abim..

T

Tarihci19

Misafir
bunu çoğu yerde okumuştum yine okumak güzeldi.. kendimiz böyle sevemedik yada bizi böyle seven olmadı diye böyle sevgiler yok diyemeyiz değilmi.. abi kıskanclık da olsa oda güzel oda zaten sevginin belirtisi sevmese o kadar kıskanırmı :p
katremisal kime itiraz edersen et de Lemalar a etme :p :)

T

Tarihci19

Misafir
katremisal ' Alıntı:
hoş abim sende lemalar abimde hepiniz bizim ağamız olun bu yolda olunda gayrısı önemli değil

teşekkür ederiz, niyetim F.... abiye takılmaktı da senin söylemin üzerinden takıldım :) bizler birliğiz beraberiz aynı yoldayız inşallah bu olgunluğun için de teşekkür ederim..

imported_mihrace

Active member
gerçekten böyle sevgiler varmıdır hayal ürünümüdür bilemiyorum ama böyle sevgilerinde olduğuna inanmak istiyorum sanırım.. :angel: suvari kardeşin dediği gibide iyi günde kötü günde :angel:

T

Tarihci19

Misafir
mihrace ' Alıntı:
gerçekten böyle sevgiler varmıdır hayal ürünümüdür bilemiyorum ama böyle sevgilerinde olduğuna inanmak istiyorum sanırım.. :angel: suvari kardeşin dediği gibide iyi günde kötü günde :angel:

inşallah vardır neden olmasınki,, tabi günümüz biraz yozlaşmış ama yinede yoktur denmez..

ravza25

New member
Böyle bir sevgiye sahip olmak isterdim gerçekten. :angel:Kıskançlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta eşi engelli onu merak ettiği için böyle yaptığını düşünüyorum.

T

Tarihci19

Misafir
aslanlarda güzel iri dişileri eş secerler,, insan olmak nedir? insan karşısındaki aciz diye değil, sevdiğin için fedakarlık yapar,, dikkatinizi çekerimki körü körüne aşık olunan kadınlar öle çook mükemmel güzel değillerdir,, ve dunyanın en güzelleride aldatılmaktadır,, demekki insanın sevmesi bambaşka bişeydir..

molla_zehra

Well-known member
BEN BÖYLE BİR SEVGİYE ŞAHİT OLDUM Kİ HALA ŞAHİT OLMAKTAYIM :) HASTA ABLAM VE EŞİ BAŞBAŞA YEMEK YİYORLAR ŞUAN :D SAÇLARI KİRPİKLERİ KAŞLARI DÖKÜLDÜĞÜ HALDE ABLAM ENİŞTEM İÇİN HALA "CANAN" HALA "BİRTANE" VE HALA "DÜNYANIN EN GÜZEL DİLBERİ" :)
AHH VAR YANİ KARDEŞLER BÖYLE SEVGİ.DARISI İSTEYENLERİN BAŞINA ;D

T

Tarihci19

Misafir
özge ' Alıntı:
BEN BÖYLE BİR SEVGİYE ŞAHİT OLDUM Kİ HALA ŞAHİT OLMAKTAYIM :) HASTA ABLAM VE EŞİ BAŞBAŞA YEMEK YİYORLAR ŞUAN :D SAÇLARI KİRPİKLERİ KAŞLARI DÖKÜLDÜĞÜ HALDE ABLAM ENİŞTEM İÇİN HALA "CANAN" HALA "BİRTANE" VE HALA "DÜNYANIN EN GÜZEL DİLBERİ" :)

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;D

imported_mihrace

Active member
özge ' Alıntı:
Maşallah özge kardeş ne güzel bi sevgi örneği ablanlarınki.. Rabbim inşAllah ablana hayırlı şifalar versin, sevgileri daim olsun. Bizlerede böyle gerçek sevgiler nasip eylesin inşAllah... :angel: :angel: :angel: