Şiddet ve Tedavisinde Bediüzzaman Said Nursinin Müsbet Hareket Yaklaşımı

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Değerli Gönül Dostumuz,

İnsanlık, tarihinin en hızlı yükseliş ve çöküşlerini bir arada yaşıyor. Toplum bir yönüyle refaha doğru giderken diğer yönüyle de şiddet içerikli bir buhrana sürükleniyor. Çağımızın büyük Alimi Bediüzzamanın Said Nursi’nin bu buhranı refaha dönüştürmesini sağlayan Risale-i Nur eserlerinden hareketle kalıcı çözümler üretilmesi ve geleceğe eminle bakılması açısından oldukça önem arz etmektedir.

Bu sene 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Isparta’da düzenlemeyi düşündüğümüz sempozyum, barışçıl yöntemlerin geliştirilmesi ve şiddetin minimize edilmesi bakımından katkı sunmasını beklemekteyiz.

“ŞİDDET ve TEDAVİSİNDE BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ’NİN MÜSBET HAREKET YAKLAŞIMI” konulu, global anlamda güncel problemlerin çözümüne Kur’anî katkı sağlaması beklenen sempozyuma katılımızla bizi onurlandırmanızı bekler saygı ve selamlarımızı sunarız.


Şiddet Sempozyumu Programını İndirmek İçin Lütfen Buraya Tıklayınız






--
--
ISTANBUL ILIM VE KULTUR VAKFI
ISTANBUL FOUNDATION FOR SCIENCE AND CULTURE

KALENDERHANE MAHALLESİ,DEDE EFENDİ CADDESİ, CÜCEÇEŞMESİ SOKAK NO: 6 ,VEFA 34134 ,FATİH
ISTANBUL Phone:90212 527 8181 Fax:90212 527 8080
E mail : iikv@iikv.org iikvorg@gmail.com www.iikv.org
 
Üst