Siteye Girişler,Çıkışlar Burdan

Livza

Well-known member
hayirligunler015kp6.jpg

güllügönül

Well-known member
Çok değerli kardeşlerim. Hakkınızı helal ediniz. biliyorum sizinle çok şey paylaşamadım ve bunun için çok üzülüyorum ama inanın çok şey öğrendim. Yönetici arkadaşlarım sizlere, konuları ele alışınıza ve bizlere yaklaşımınıza hayran kaldım, öyle sabırlıydınızki... Üye kardeşlerim sizler çok değerlisiniz Allah hepinizden razı olsun. Ben hiç bir yerde görmediğim dayanışma ve kardeşliği burada gördüm ama artık ayrılmak zorunda olduğumu hissediyorum sebebini açıklayamıyorum gerek de yok zaten ilgili arkadaşlar anlamışlardır inşallah beni. Kelimeler boğazımda düğümleniyor inanın hepinizi saygıyla selamlıyorum, hoşçakalın....

Elif_Gibi

Well-known member
Çok değerli kardeşlerim. Hakkınızı helal ediniz. biliyorum sizinle çok şey paylaşamadım ve bunun için çok üzülüyorum ama inanın çok şey öğrendim. Yönetici arkadaşlarım sizlere, konuları ele alışınıza ve bizlere yaklaşımınıza hayran kaldım, öyle sabırlıydınızki... Üye kardeşlerim sizler çok değerlisiniz Allah hepinizden razı olsun. Ben hiç bir yerde görmediğim dayanışma ve kardeşliği burada gördüm ama artık ayrılmak zorunda olduğumu hissediyorum sebebini açıklayamıyorum gerek de yok zaten ilgili arkadaşlar anlamışlardır inşallah beni. Kelimeler boğazımda düğümleniyor inanın hepinizi saygıyla selamlıyorum, hoşçakalın....

hasbinallahhhhh

buda mı 1 nisan :023:

nereye kardeş ya eğer şaka değilse çok üzülücem :(

ReþHa2

Well-known member
Bence de ne gereği var güllügönül sevmiştik seni ...Bakma sen insanlara bahsettiğin olay herkesin başına gelebilir yanlışlık olmuştur burda kaç bin tane üye var kimin ne yapacağı belli mi?

Ayrılırsan üzersin bizi hocam, ama yine de sen bilirsin

Sevgiyle Geldik

dost
dosta dostluk
dosta dostluktur ilke
dosta dostluktur ilkemiz sevgi
dosta dostluktur ilkemiz sevgi istedik
dosta dostluktur ilkemiz sevgi istedik te geldik

kardeşler kalın sağlıcakla, allaha emanetsınız...
selamun aleykum​

VUSLAT

Well-known member
Allah In (c.c) rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...hayırlı günler inşaAllah...

Hepiniz çoban ve muhafızsınız; maiyyetinizde bulunanların hukukundan sorumlusunuz İş
başındakiler de muhafızdır, memurlarından sorumludur Erkek, aile fertlerinin çobanıdır ve onlardan sorumludur Kadın da kocasının evinde bir muhafızdır; o da, ondan sorumludur Hizmetçi muhafızdır, o da efendisinin malından sorumludur Hülâsa hepiniz muhafızsınız ve maiyyetinizdekilerden sorumlusunuz” Riyazü’s-Sâlihîn; c: 1, s: 337, H No: 298