Siteye Girişler,Çıkışlar Burdan

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
ve aleykümselam verahmetullahi veberakatüh.:047::M:nerdesin bakim:M:

llll seyy :M:ben nerdeydimm haa buldum
1680.gif
ders calisiyordum
7091.gif

icon10.gif
icon10.gif

güllügönül

Well-known member
Selamün aleyküm kardeşlerim iki aylık bir aradan sonra çok özledim sizi ama ancak yazabildim işte. Bizim okul üç gün önce açıldı. Teknolojiden çok uzak kalmışım arkadaşlar klavyede harflerin yerini bulamadım! Ramazanınız hayırlı olsun.... Yeni katılan kardeşlerim hoşgeldiniz.... Atananlara, atılanlara, kazananlara cümleten hayırlı olsun...:p

Elif_Gibi

Well-known member
Selamün aleyküm kardeşlerim iki aylık bir aradan sonra çok özledim sizi ama ancak yazabildim işte. Bizim okul üç gün önce açıldı. Teknolojiden çok uzak kalmışım arkadaşlar klavyede harflerin yerini bulamadım! Ramazanınız hayırlı olsun.... Yeni katılan kardeşlerim hoşgeldiniz.... Atananlara, atılanlara, kazananlara cümleten hayırlı olsun...:p

ve aleykumselammmmmmm
hoşgeldin
ismini görünce sitem ediyim nerelerdeydin diyim diyodum ama mazeret varmış :)
hayırlı ramazanlar...

Ukbaa

Talebe

Aleykümselam Kardeşim... Sende hoşgeldin...
Bu site bağımlılık yapıyor :D
Atamalar daha belli olmadı yaa.Hayırlısıyla bi belli olsa...
Dualarınızı bekliyoruz inşallah... :003: