Ecmain insaAllah ışıkk kardesim:) Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 21 Eyl 2008 #201 Ecmain insaAllah ışıkk kardesim Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 21 Eyl 2008 #203 Hosbulduk ebrarim gece kusum misafirlerim gitti damladim hemen nasilsin canim
nurhadimi üye Sorumlusu 21 Eyl 2008 #206 selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden ve daima
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 21 Eyl 2008 #207 ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatüh nurhadimi hosgeldin sefalar getirdin Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü
ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatüh nurhadimi hosgeldin sefalar getirdin Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 21 Eyl 2008 #209 ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatüh nurum gelmis hosgeldin canim
M mihrimah Talebe 21 Eyl 2008 #210 Ahsen' Alıntı: ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatüh nurum gelmis hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abla geldim inş. hoş da buldum maşl.
Ahsen' Alıntı: ve aleyküm selam ve rahmetullahi berekatüh nurum gelmis hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abla geldim inş. hoş da buldum maşl.
Ý ýþýkk Well-known member 21 Eyl 2008 #211 Allah'ın(cc) rahmeti,bereketi ve selamı üzerinize olsun gönlü nurlular
M mihrimah Talebe 21 Eyl 2008 #212 ışıkk' Alıntı: Allah'ın(cc) rahmeti,bereketi ve selamı üzerinize olsun gönlü nurlular Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun, hoşgeldiniz kardeş..
ışıkk' Alıntı: Allah'ın(cc) rahmeti,bereketi ve selamı üzerinize olsun gönlü nurlular Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun, hoşgeldiniz kardeş..
Ý ýþýkk Well-known member 21 Eyl 2008 #213 eyvallaaah mihrimah kardeş can kardeş hoş çok çok hoş buldum
G Gül-i İkra Well-known member 21 Eyl 2008 #214 Selamün Aleyküm Bir pazar günü daha birlikteyiz...
M mihrimah Talebe 21 Eyl 2008 #217 Ahsen' Alıntı: Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü Genişletmek için tıkla ... , Aleyküm selam inş. hoşgeldiniz...
Ahsen' Alıntı: Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü Genişletmek için tıkla ... , Aleyküm selam inş. hoşgeldiniz...
M mihrimah Talebe 22 Eyl 2008 #220 ışıkk' Alıntı: selamun aleyküüüümmm!!! Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam inş. hoşgeldiniz...