Yeltegiyan
Elfidam
duydum ya duymam mı Tarihçi sarsıntısı geçirdi 5.3 şiddetinde:021::011:Hayirli geceler waw, Allah'a emanet olun ins. :047: Hanne duydunmu arkadasin ne dedi ?![]()
duydum ya duymam mı Tarihçi sarsıntısı geçirdi 5.3 şiddetinde:021::011:Hayirli geceler waw, Allah'a emanet olun ins. :047: Hanne duydunmu arkadasin ne dedi ?![]()
Hayirli geceler waw, Allah'a emanet olun ins. :047: Hanne duydunmu arkadasin ne dedi ?![]()
buyrun cenaze namazına:011: burda küslük yok bacuuuu![]()
duydum ya duymam mı Tarihçi sarsıntısı geçirdi 5.3 şiddetinde:021::011:
gel canımmmm ben sana anlatırımm....sitenizdede birçok kural warmış benim için yazarsanız bende hata yapmamış olurum
Hanne bu av. nasil..:021:
gel canımmmm ben sana anlatırımm....
1.Tarihçi ile kapışmayacaksın
2. nisa konusu açmayacaksın ki 1. maddeyi uygulayabilesin
3.kardeşlik esası var küsmece darılmaca yok bunu bileceksin.
4. gece yatmadan dişlerini fırçalayacaksın sütünü içeceksin
5.kardeşlerine bilfiil dua edeceksin
....................... vs vs
gülşerbeti ekle hele sende:022:
Ve m selam ve. rahmetullahi ve berekatühü..Esselamü aleyküm verahmetullahi veberakatühü.
Ve m selam ve. rahmetullahi ve berekatühü..
hoşgeldiniz sabah şerifleriniz hayır ola:003:...
ben bu formu daha yeni yeni keşfediyorum. :003: burayıda yeni farkettim.güzel bir dayanışma.selamlaşma...dualaşma..sağolun.Allaha emanet olun. esselamu aleyküm ve aleykünne :003:
ben bu formu daha yeni yeni keşfediyorum. :003: burayıda yeni farkettim.güzel bir dayanışma.selamlaşma...dualaşma..sağolun.Allaha emanet olun. esselamu aleyküm ve aleykünne :003:
müennesve Aleyki sselam ve Rahmetullah HAFIZ kardesim, (yalniz aleyki mi aleyke mi tam bilemedim, yanlissa affola)..![]()
ve aleykumselam nurum benim hosgeldin sefalar getirdin![]()