Siyah Duvar..!!!

imported_mihrace

Active member
Aynı kalp rahatsızlığıyla aynı kaderi paylasan iki yaşlı adam aynı odayı da paylaşıyorlardı. Tek fark biri cam kenarında diğeri ise duvar dibinde yatıyordu. Cam kenarındaki yaşlı adam her gün camdan bakarak arkadaşına dışarısını anlatırdı.

"Bugün deniz sakin, yine de hafif rüzgar var sanırım çünkü uzaktaki teknenin yelkenleri rüzgarla doluyor. Park bu sabah sakin, iki salıncak dolu iki salıncak bos, dünkü sevgililer yine geldi, aynı yere oturup konuşmaya başladılar, elele tutuştular, ne kadar da yakışıyorlar birbirlerine. Erguvan ağaçları ne kadar güzel açmış her yer mor bir renk almış, erik ağaçları da beyaz çiçekleriyle onlara eşlik ediyor. Denizin üzerindeki martılar bugünkü yemeklerini arıyorlar, ne güzel de dalıyorlar suya"

Günler böyle geçip gidiyordu ta ki cam kenarındaki yaşlı adam kalp krizi geçirene kadar, iste o anda duvar kenarındaki adam düğmeye bassa kurtaracaktı arkadaşını ama şeytana uydu, bunca zamandır sadece dinleyebiliyordu, artık görebilirdi de, iste bunun için düğmeye basmadı ve hemşireyi çağırmadı. Aynı kaderi paylaştığı kişiyi ölüme gönderdi, ama o bunun haklı bir savunma olduğunu düşünüyordu.

Ertesi gün hastabakıcılar ölen yaşlı adamın yerine kendisini koymaya gelmişlerdi. Hemen yatağının yerini değiştirdiler, işte o günlerdir bakmak istediği manzarayı nihayet görecekti.

Başını kaldırdı ve pencereden baktı

"Simsiyah bir duvar" :( :(
 
T

Tarihci19

Misafir
yaaaa işte insan olmak hassas olmak kolay iş değil, temiz kalpli olmak kolay değil, biri diğeriyle konuşmak sıkılmamak bişeyler paylaşmak için olmayan şeyler anlatıyor zaman gecirtiyor belki yeri gelince neşelendiriyor ama diğeri onun yerini alıp o anlatılanları görebilmek için onun ölüme gitmesine izin verdi.. işin diğer yanı aynı kriz kendisine gelse eski yerinde düğmeye basiıp hemşilereleri çağıracak biride kalmadı..
 
T

Tarihci19

Misafir
mihrace ' Alıntı:
Ne yazikkii insan bazen nefsi istekleri yüzünden, insani duygularını kaybedebilio demekki..! :( :(

malesef öyle işte beşer ne demişler beşer in 5 te üçü şer dir .. beŞER :)
 
Üst