selamün aleyküm kırıkkalede okuyucu kolu var mıdır? Allah razı olsun
selamun aleyküm. ben yeniyim forumda. bir ricam olacaktı. Eskişehirdeyim. lisedeyken Allah razı olsun abilerim ders vermişlerdi. simdi de almak istiyorum abilerime ulasamıyorum. cok arastırdım. Eskişehirde ders vericek abiler varmı. Yardımcı olmanızı cok istiyorum.
oğlum yedi yaşında elimizden geldiği kadar dini eğitimini vermeye çalışıyoruz yalnız bunun yeterli olduğunu düşünmüyoruz.edirnede ikamet etmekteyiz.oğlumun tam bir eğitim almasını istiyoruz.konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyoruz
selamun aleyküm.foruma bir soru sormak için üye oldum açıkcası. Ben de beşiktaşta ikamet eden eden ve sohbetlerinize katılmak isteyen bir diş hekimiyim.ilgilenirseniz sevinirim.
Antalya'da sohbetlere katılmak istiyorum Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim. Rabb'imin selameti üzerinizde olsun.
Selamun Aleyküm;
Ben Istanbul Gaziosmanpaşa'da ikamet etmekteyim. Risale i Nur dersleri almak istiyorum. Gaziosmanpaşa çevresinde dersleri alabileceğim, sohbetlere katılabileceğim bir yeriniz var mı. Allah'ın Selameti üzerinize olsun.
Bize Yazin - Risale Forum - Bediuzzaman Said Nursi ve Nur Hizmetleri
s.a din kardeşlerim ben güngörende ikamet ediorum cemaate katılıp sohbetlerinize gelmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bize Yazin - Risale Forum - Bediuzzaman Said Nursi ve Nur Hizmetleri
s.a din kardeşlerim ben güngörende ikamet ediorum cemaate katılıp sohbetlerinize gelmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Ve aleykumselam
Kıymetli Kardeşim üye olurken kullanmış olduğunuz e-posta adresinizle en yakın zamanda iletişime geçilecektir. Aksi durumda bizi bilgilendirmenizi rica ederiz..
Merhaba ; nur cemaatine katılmak istiyorum , tam donanımlı din bilgim yok , ayrıca açığım bu benim için dezavantaj mı ? Yetiştirilmek istiyorum . istanbul ataşehirdeyim . bilgi almam mümkün mü ? Teşekkürler
Merhaba yaşım 27. Gumrukculuk yapıyorum. Anadolu Yakası kartal ugurmumcu da oturuyorum. Dini sohbetlere katılmak istiyorum yol gostermenizi rica ederim.