demek ki yanılmamışımm :)
S sadsad Well-known member 14 Mar 2009 #84 nurunalanur' Alıntı: hiç olur mu öle şeyyy..yanılabilirim de Genişletmek için tıkla ... dertsiz başıma dert aldımbirazcık uyduruk oldu ama
nurunalanur' Alıntı: hiç olur mu öle şeyyy..yanılabilirim de Genişletmek için tıkla ... dertsiz başıma dert aldımbirazcık uyduruk oldu ama
N nurunalanur Well-known member 15 Mar 2009 #86 sadsad' Alıntı: bu arada son kelime de olduu için de rt ordan yani Genişletmek için tıkla ... yani..sen beni güldürdün yaa Allah'ta seni güldürsün emi
sadsad' Alıntı: bu arada son kelime de olduu için de rt ordan yani Genişletmek için tıkla ... yani..sen beni güldürdün yaa Allah'ta seni güldürsün emi
N nurunalanur Well-known member 15 Mar 2009 #88 DİLRUBA' Alıntı: emi güzel forum üyeleri (yazacak bişi bulamadım) Genişletmek için tıkla ... bulamadım demen normall çünkü ancak böle saçma bi yerde bırakabilirdim cümleyi :005:
DİLRUBA' Alıntı: emi güzel forum üyeleri (yazacak bişi bulamadım) Genişletmek için tıkla ... bulamadım demen normall çünkü ancak böle saçma bi yerde bırakabilirdim cümleyi :005:
D DİLRUBA Member 20 Mar 2009 #90 Getirmişsiniz hayatın sonunu,boş boş uğraşlarla, Eğil de secde et Allah'a Sarıl Mevla aşkına..
H HAFIZ Well-known member 20 Mar 2009 #91 aşkına kurban olduğum hz. muhammed.şefaatini esirgeme bizden
G genççevreci Active member 9 Nis 2009 #93 Allah'ım bizleri acziyetimizi idrak edip tevbe edenlerden eyle!!!!!!!!