soruya soruyla cevap verebilir misin?

GÜLEFÞAN

Active member
Farklı bir isimle,şuan hizmet dışı olan bu sitenin sohbet bölümündeydim.Ordaki bi arkadaşın yönlendirmesiyle aranıza katıldım..:)Katıldım sonra da ayrılamadım..
Bu site neden bu kadar çekici?:rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih
Samimi arkadaşlar ve hoş muhabbetler var inşallah.. her ne kadar bazen ben turp sıksam da burdaki anlayışlı samimi ve ihlaslı kardeşler bu hoş muhabbetleri devam ettiriyorlar.. sağolsunlar..

ebrar172

Talebe
bence de kaynayan suyun haşladığı deri için ne önerirsiniz

almanyadan ablamın gönderdiği bir krem var mucize gibi bişey...ama türkiyede yok maalesef...:(
ben hemen yanan yere anında metal tutarım kaşık gibi...sızısını alır..tabi akabinde soğuk suya tutup krem sürmelisiniz...anestol pomat ve herhangi bir yanık kremi iyi gelir...
ama anestol mutlaka sürülmeli bölgeyi anestezik özelliğiyle hissizleştirdiği için acı geçecektir..
yanık kremlerine gelince silverdin en işe yarayanıdır...anestol ve silverdin karıştırılıp sürülünce
Allahın izniyle hemen geçecektir...şifa ile...

Yeltegiyan

Elfidam
diş macunu yada salça dermişim sakın sürme leke kalır...:) canım yanıyor espri yapma dicen biliyom kardeşcek.şakacıktan dedim:)

yanık merheminden başka bişi sürme derim.merhem yoksa ve çok sızlıyorsa serin tut en azından. çok geçmiş olsun.

nurhadimi

üye Sorumlusu
ya ilk etapta tuz ile patatesi rendeleyip birazda buzla avuz,cumun içine koyduk saolsun komşumuz dermatoloji uzmanı ALLAH denk getirdi çok şükür evdeydi ama yinede acıyo resmen haşlama oldu

FaKiR

Meþveret Bþk.
almanyadan ablamın gönderdiği bir krem var mucize gibi bişey...ama türkiyede yok maalesef...:(
ben hemen yanan yere anında metal tutarım kaşık gibi...sızısını alır..tabi akabinde soğuk suya tutup krem sürmelisiniz...anestol pomat ve herhangi bir yanık kremi iyi gelir...
ama anestol mutlaka sürülmeli bölgeyi anestezik özelliğiyle hissizleştirdiği için acı geçecektir..
yanık kremlerine gelince silverdin en işe yarayanıdır...anestol ve silverdin karıştırılıp sürülünce
Allahın izniyle hemen geçecektir...şifa ile...
ebrar o kremin adini soylersen, bulup gonderirim nur hocama insallah

ebrar172

Talebe
ebrar o kremin adini soylersen, bulup gonderirim nur hocama insallah

işte orası kötü ya..krem bittikten sonra çöpe attım sonra ablamada aynı kremden
yollarmısın diyorum...kız diyor adı ne...yahu dedim hani getirmiştin ya...
tabi ablamda adını bilmiyordu ve o krem efsane oldu...

kutusunu tarif edeyim feza...:)

ama dediğim kremler onu aratmaz cinsten nurhadimi yakın olsaydı evde var
verirdim...nöbetçi eczaneye kadar giderse o sızı kalmayacak...bana güvenin nurhadimi..