Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? mustafa cihat tut elimizden :048:
G Garib Well-known member 14 Nis 2009 #361 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? mustafa cihat tut elimizden :048:
G Garib Well-known member 14 Nis 2009 #363 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? emri olur mustafa cihat dicektim deisti :021: aziz ustadım basladı :002::012:
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? emri olur mustafa cihat dicektim deisti :021: aziz ustadım basladı :002::012:
E ebrar172 Well-known member 14 Nis 2009 #364 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mazlum Çimen...Instrumental...
VUSLAT Well-known member 14 Nis 2009 #365 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? sekine hatmi, feza abi eklemişde...
E Elif_Gibi Well-known member 14 Nis 2009 #366 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? karşı inşaatın tak taklarını :S
R ReþHa2 Well-known member 14 Nis 2009 #368 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? medreseli' Alıntı: delalamın were Genişletmek için tıkla ... Kürtçe mi?Abi sen kürt müsün?
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? medreseli' Alıntı: delalamın were Genişletmek için tıkla ... Kürtçe mi?Abi sen kürt müsün?
M medreseli Üye 14 Nis 2009 #369 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? goldenrosea' Alıntı: Kürtçe mi?Abi sen kürt müsün? Genişletmek için tıkla ... mübarek ne güzel bi soru bu : kürt müsün ?? koptum valla kardesım hem kürtlük hem türklük var ailede en iyisi yani nerden aklına geldı
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? goldenrosea' Alıntı: Kürtçe mi?Abi sen kürt müsün? Genişletmek için tıkla ... mübarek ne güzel bi soru bu : kürt müsün ?? koptum valla kardesım hem kürtlük hem türklük var ailede en iyisi yani nerden aklına geldı
R ReþHa2 Well-known member 14 Nis 2009 #370 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Delalamın were, sevgilim gel demek değil mi? Mübarek dinlediğin kürtçe şarkı değil mi? Ben de de hem türklük hem de kürtlük var o yüzden sordum.. Aman ebrar kızar şimdi konu değiştiriyorsunuz diye Ayrıca her cümlenin sonuna artık nokta yerine olacak.
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Delalamın were, sevgilim gel demek değil mi? Mübarek dinlediğin kürtçe şarkı değil mi? Ben de de hem türklük hem de kürtlük var o yüzden sordum.. Aman ebrar kızar şimdi konu değiştiriyorsunuz diye Ayrıca her cümlenin sonuna artık nokta yerine olacak.
M medreseli Üye 14 Nis 2009 #371 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? evet mubarek,sevgilim gel demek hem bu ilahi gibi bişey tam şarkı dıyemeyız buna , masllah
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? evet mubarek,sevgilim gel demek hem bu ilahi gibi bişey tam şarkı dıyemeyız buna , masllah
M medreseli Üye 14 Nis 2009 #373 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? PuSuLa' Alıntı: Yusuf Güney-Heder oldum Genişletmek için tıkla ... caizmi mübarek
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? PuSuLa' Alıntı: Yusuf Güney-Heder oldum Genişletmek için tıkla ... caizmi mübarek
G güllügönül Well-known member 14 Nis 2009 #374 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? mürşit- ezgiler- hüseyni peşrev
nurhadimi üye Sorumlusu 14 Nis 2009 #375 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? blıkçı güzeli azize - şopen(türkan şoray ) çok eğlenceli ya
E ebrar172 Well-known member 15 Nis 2009 #377 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? yine Mazlum Çimen...Instrumental...
M mihrimah Well-known member 15 Nis 2009 #378 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Sukutun çığlıklarını duymaya çalışıyorum
E ebrar172 Well-known member 15 Nis 2009 #379 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Omar Faruk Tekbilek...imaginary traveler...
E ebrar172 Well-known member 15 Nis 2009 #380 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Emilia.....Big Big World...takıldım yine... mihrimah can'ı çağırın anca o kurtarır beni... birde şunun linki olaydı...
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Emilia.....Big Big World...takıldım yine... mihrimah can'ı çağırın anca o kurtarır beni... birde şunun linki olaydı...