şu anda ne dinliyorsunuz ?

nimet06

Well-known member
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ???

sağolasın ebrar mübarek.Hamdolsun büyük dertlerimiz yok .ufak tefek oluyor ama ALLAH(CC) dermansız dert vermesin.Zaten hüznü çok severim.Bir de nedendir bilinmez ama sanki çok uzun zamandır tanıyor gibiyim sizi kardeş.ALLAH(CC) size dilediğiniz gibi bir ömür versin.cennetine kabul eylesin.Resulullah Efendimize komşu eylesin inşallah.Amin.

ebrar172

Well-known member

sağolasın ebrar mübarek.Hamdolsun büyük dertlerimiz yok .ufak tefek oluyor ama ALLAH(CC) dermansız dert vermesin.Zaten hüznü çok severim.Bir de nedendir bilinmez ama sanki çok uzun zamandır tanıyor gibiyim sizi kardeş.ALLAH(CC) size dilediğiniz gibi bir ömür versin.cennetine kabul eylesin.Resulullah Efendimize komşu eylesin inşallah.Amin.

eyvallah mübarek...:U:
güzel dualarınız için Allah razı olsun inşaAllah...Rabbim şu dünyada sizi ve sevdiklerinizi rızasını alan bahtiyar kullarından eylesin...her ihtiyacınızı yalnızca Allah'ım gidersin kimselere muhtac etmesin...evinizden huzur gönlünüzden nur eksik olmasın emi...:)

ölmeye çalışan bi sineğin vızıltısını :S
kardeşim 2 gun once lavaboda bır kucuk sınek gordum ıslanmıştı cıkamıyordu,orda kalsaydı olecektı
tuttum cıkardım zarar vermeden
üstadımız der ki : ' her canlı varlık kendi lisanıyla cenab-ı hakkı zikreder''

inşallah o küçük sineğin zişuur olmayan sineğin hürmetine bu aciz kulunu hizmet-i kur'anıyede daim eyler vede bızı hıcret ettırır

Kýrýk Testi

Well-known member

ölmeye çalışan bi sineğin vızıltısını :S
yazık ,sineğin kanadı saniyede (sayısını unuttum)bir çok kez Allah diyormuş yani zikir ediyormuş her canlının ve tabiatdaki herşeyin zikir halinde olduğunu biliyorduk ama bu kadar detaylı bilmiyordum.

Kur'an-i kerim'de bir çok ayetde geçer ya şu dünyanın değeri sineğin kanadından bile değerli olmadığını.
subhanallah