Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Tokat yaralı gül:039:
S Sergerdan Well-known member 12 Ocak 2009 #41 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Tokat yaralı gül:039:
H HAYA Sevdam Davam 12 Ocak 2009 #42 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? uyurkenmi:027: nüket duru e bebegim eeeeeeeeeee
R Ruh Well-known member 12 Ocak 2009 #43 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Tokat yaralı gül:039: Genişletmek için tıkla ... Ne koydun kafana abi :011: Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni... Gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri Gitme gitme el olursun sevdigim incitir beni...
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Tokat yaralı gül:039: Genişletmek için tıkla ... Ne koydun kafana abi :011: Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni... Gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri Gitme gitme el olursun sevdigim incitir beni...
H HAYA Sevdam Davam 12 Ocak 2009 #44 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? uyuyo ne koysun rüyasındada mehmet tokatlı dinliyo nasıl oluyosa dua ile
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? uyuyo ne koysun rüyasındada mehmet tokatlı dinliyo nasıl oluyosa dua ile
D duru Active member 12 Ocak 2009 #45 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? istanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..
S Sergerdan Well-known member 12 Ocak 2009 #47 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? AH MİNEL AŞK' Alıntı: uyurkenmi:027: nüket duru e bebegim eeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Uyurken de müzik dinlenir,hatta ben dün uykuda bi türkü söylüyordum sabah uyandıgımda söyleyemedim
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? AH MİNEL AŞK' Alıntı: uyurkenmi:027: nüket duru e bebegim eeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... Uyurken de müzik dinlenir,hatta ben dün uykuda bi türkü söylüyordum sabah uyandıgımda söyleyemedim
S Sergerdan Well-known member 12 Ocak 2009 #48 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Hadra' Alıntı: Ne koydun kafana abi :011: Genişletmek için tıkla ... Berem var masaya başımı koyunca yastık oluyor Tmm tmm tevil edemicem,kim uyurken müzik dinler ki:011:
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Hadra' Alıntı: Ne koydun kafana abi :011: Genişletmek için tıkla ... Berem var masaya başımı koyunca yastık oluyor Tmm tmm tevil edemicem,kim uyurken müzik dinler ki:011:
M mihrimah Well-known member 12 Ocak 2009 #49 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Hocamı dinliyoum... Bir kere daha aktif sabır.. BAMTELI
R Ruh Well-known member 12 Ocak 2009 #50 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Dinler ya kulaklıkla Hatta degil sarkı yarı uykulu telde konusurken yasanmamıs seyleri yasanmıs gibi anlatan kisiler bile var :011:
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Dinler ya kulaklıkla Hatta degil sarkı yarı uykulu telde konusurken yasanmamıs seyleri yasanmıs gibi anlatan kisiler bile var :011:
S SeYeLaN Well-known member 12 Ocak 2009 #51 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? güzelliğn on para atmez aşık veysel....
H HAYA Sevdam Davam 12 Ocak 2009 #52 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? NurTube ® - Erhan Güleryüz-Orhan Hakalmaz - Aç Açabildigin Kadar Sineni
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? NurTube ® - Erhan Güleryüz-Orhan Hakalmaz - Aç Açabildigin Kadar Sineni
I inþirah Well-known member 12 Ocak 2009 #53 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? şU AN DA ÖĞEL EZANINI DİNLİYORUM... KONYA ARZI İÇİN ÖĞLE EZANI VAKTİ.... Çok uhrevi bir ses....
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? şU AN DA ÖĞEL EZANINI DİNLİYORUM... KONYA ARZI İÇİN ÖĞLE EZANI VAKTİ.... Çok uhrevi bir ses....
L Leyli_Efruz Well-known member 12 Ocak 2009 #55 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Yar aşkıyla Yana Yana...
S seheryeli Active member 12 Ocak 2009 #56 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? mustafa demirci dem bu dem
S SeYeLaN Well-known member 12 Ocak 2009 #57 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? aşık veysel güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa hepp aynı türküyü dinliom
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? aşık veysel güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa hepp aynı türküyü dinliom
M mihrimah Well-known member 12 Ocak 2009 #58 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Hocamı dinliyorum tebliğ öncelikli temsil...
S SeYeLaN Well-known member 12 Ocak 2009 #59 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? cafer özdemir mevlana(ezgi falan sanmayın ha) oyun havasıdır
M mevt Active member 13 Ocak 2009 #60 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? nev==>>mühürlü kaderim.. eyvallah der o şarabı bende içerim o gün sende bitersin.. mühürlü kaderim ben gibi ..
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? nev==>>mühürlü kaderim.. eyvallah der o şarabı bende içerim o gün sende bitersin.. mühürlü kaderim ben gibi ..