Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Emin Ay - Rahman Suresi
M mihrimah Well-known member 6 Eki 2009 #881 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Mehmet Emin Ay - Rahman Suresi
N nimet06 Well-known member 6 Eki 2009 #882 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? sami yusuf/sen bana geldin./ya resulallah tavsiye ederim.eklemeye çalıştım ama beceremedim.:019:
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? sami yusuf/sen bana geldin./ya resulallah tavsiye ederim.eklemeye çalıştım ama beceremedim.:019:
T Tambur Well-known member 6 Eki 2009 #883 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Yaşar Kurt-Alışamadım Belki merak edip dinlemek isteyenler olur... YouTube - yaşar kurt alışamadım
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Yaşar Kurt-Alışamadım Belki merak edip dinlemek isteyenler olur... YouTube - yaşar kurt alışamadım
B bardak Well-known member 6 Eki 2009 #884 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? zara- tez gel yarim... Türkü namına söylenmiş her harf çok ayrı gelir bu kulağa...
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? zara- tez gel yarim... Türkü namına söylenmiş her harf çok ayrı gelir bu kulağa...
E ebrar172 Well-known member 7 Eki 2009 #885 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? bardak' Alıntı: zara- tez gel yarim... Türkü namına söylenmiş her harf çok ayrı gelir bu kulağa... Genişletmek için tıkla ... geçen sene o kadar dinledim ki bu şarkıyı...gerçekten çok güzeldir dinlemeyenlere tavsiye olunur... şimdi aklıma geldi dinleyeyim hemen...
Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? bardak' Alıntı: zara- tez gel yarim... Türkü namına söylenmiş her harf çok ayrı gelir bu kulağa... Genişletmek için tıkla ... geçen sene o kadar dinledim ki bu şarkıyı...gerçekten çok güzeldir dinlemeyenlere tavsiye olunur... şimdi aklıma geldi dinleyeyim hemen...
H hulusi Well-known member 7 Eki 2009 #886 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? mehmet emin ay :Aşkın meyi
B bardak Well-known member 7 Eki 2009 #887 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? sedat uçan-ben san aşk...
Kýrýk Testi Well-known member 7 Eki 2009 #888 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Hasan Dursun-Gül Tanem
H HAFIZ Well-known member 7 Eki 2009 #889 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? uzaktan uzağa bir gülsen yeter.. müslüm gürses
M meftun Active member 7 Eki 2009 #891 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Gönlüm daglarda ,özlem özdil
E Elif_Gibi Well-known member 7 Eki 2009 #894 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? yedi karanfil _ gayri dayanamam (fon)
E ebrar172 Well-known member 8 Eki 2009 #896 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Erkin Koray....Sevince...
H HAFIZ Well-known member 8 Eki 2009 #897 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? bir dostun sessiz sedasız derdini
N nimet06 Well-known member 8 Eki 2009 #898 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? kıraç/bulamazsın:009:
L LeMa1 Yeni Üye 8 Eki 2009 #899 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? MUSTAFA CİHAT emaneti dinliyorum..