şu anda ne dinliyorsunuz ?

_vatan_

Well-known member
(Oguz Aksac)

Düz tara yar düz tara

yok karikatrü gördüm ama yazdıktan sonra.sayın delailin-nur kardeşim ama harbi helal olsun sana bu tip şarkıları dinlerken insann ruh hali nasıl olur tahmin edersiniz bu ruh halinde bile birden güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün ne diyim mübarek kardeşim
saygılar_vatan_ kardeşinden

nurul reþha

Well-known member
(Oguz Aksac)

Düz tara yar düz tara

yok karikatrü gördüm ama yazdıktan sonra.sayın delailin-nur kardeşim ama harbi helal olsun sana bu tip şarkıları dinlerken insann ruh hali nasıl olur tahmin edersiniz bu ruh halinde bile birden güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün ne diyim mübarek kardeşim
saygılar_vatan_ kardeşinden
siz bana böyle dua etmeye devam edin valla dualar iyi geliyor.tavsiye; sizi hüzünlendiren şarkıları dinlemeyin ben size taha eşref ziya öneriyorum özellikle eşref ziyadan gür seda tahadan gönül adlı ilahiler ...

_vatan_

Well-known member
siz bana böyle dua etmeye devam edin valla dualar iyi geliyor.tavsiye; sizi hüzünlendiren şarkıları dinlemeyin ben size taha eşref ziya öneriyorum özellikle eşref ziyadan gür seda tahadan gönül adlı ilahiler ...
her daim namazlarda derslerde her daim bi gıdım iyliği dokunan,zararı dokunmayan herkese her daim dua ederiz biz inş
Bizizm ilahi gurubumuz vardı adı da Muhammedin Gülleri Gurup'AHMEDİ' her isim bi gurup üyesinin adının baş harfiydi kaset bile doldurmuştuk ama işte... şimdi ilahi çok nadir cuma günleri dinliyorum cumadan önce bu kadar bu arada tavsiyeniz için teşekkür ediyorum

şu anda ne mi dinliyorum şükriye tutkun uyan sunam uyan diyicem sanmayın

söyleyen kim bilmiyorum ama çok güzel bir ilahi NE ZAMAN ANARSAM SENİ ADIDA
Saygılar_vatan_kardeşiniz

nurul reþha

Well-known member
bende bunu dinliyorum tüm kardeşlere gelsin... Radyo programı sunuyor gibi olduk sanki nerdeyse istek parça yayınlayacağız birazdan :) aslında fena fikir değilmiş :p
[DM="ha kalbimiz ha örtü"]xblg9n_ha-kalbimiz-ha-baortu-taha_music[/DM]

nurul reþha

Well-known member
yağmur damlalarının çıkardğı o essiz ses başka türlü degil mi..?bazen çok hırçın ve korkutucu bazense ney gibi dinlendirici..

bende bu gün yağmuru yeyip sırılısıklam olunca yağmurun ne kadar güzel olduğunu hissettim aklımdan geçen şu oldu otobüse bindiğimde ''keşke dedim keşke, caddeleri sokakları yıkayıp havayı temizlediği gibi günahkar kalpleri ve dilleride temizlese ,vicdanlarımızı yıkasa yağmur. Keşke tıkanmış kulaklara haykırarak Rabbinin rahmetini görüyor musun bak dese, gözleri bakar kör olanların gözünün içine kaçsada dese bak hikmete nimete bak ve o zaman karışsa işte yağmur sularına gözyaşı, aksa birer birer göz penceresinden tövbe yaşları dökülse dilimizden estağfirullah nidaları ve kapansak secdeye kalsak hep Rabbimizle '' derken bi baktım ineceğim durağı kaçırmışım :D :D :D inince bi o kadar daha ıslandım anlayacağınız ... sağlık olsun