Karayip Korsanları vWc0r0BoVbc
AYNELHAYAT Well-known member 5 May 2011 #1,322 KENDİMİ HIÇ bu KADAR KÖTÜ HİİSTTIGIMI HATIRLAMIYORUM .
ASHAB-I BEDR Well-known member 6 May 2011 #1,328 Müekked' Alıntı: karın gurultusu..guru guru guru .. Genişletmek için tıkla ... En içten gelen bir sesi dinliyorsunuz tebrik ederim kardeşim:047:
Müekked' Alıntı: karın gurultusu..guru guru guru .. Genişletmek için tıkla ... En içten gelen bir sesi dinliyorsunuz tebrik ederim kardeşim:047:
E Elif_Gibi Well-known member 6 May 2011 #1,330 Müekked' Alıntı: karın gurultusu..guru guru guru .. Genişletmek için tıkla ... başka hiç birşey dinlemeye müsade etmeyen bi ses
Müekked' Alıntı: karın gurultusu..guru guru guru .. Genişletmek için tıkla ... başka hiç birşey dinlemeye müsade etmeyen bi ses
ASHAB-I BEDR Well-known member 6 May 2011 #1,332 [YOUTUBE]ThB933Ycm7M&feature=related[/YOUTUBE] Yusuf'u kaybettim Kenan ilinde Yusuf bulunur, Kenan bulunmaz Bu akl'ı fikr ile Leyla bulunmaz Bu ne yaredir ki çare bulunmaz Aşkın pazarında canlar satılır Satarım canımı alan bulunmaz Yunus öldü deyu sela verirler Ölen beden imiş, aşıklar ölmez Söz: Yunus Emre
[YOUTUBE]ThB933Ycm7M&feature=related[/YOUTUBE] Yusuf'u kaybettim Kenan ilinde Yusuf bulunur, Kenan bulunmaz Bu akl'ı fikr ile Leyla bulunmaz Bu ne yaredir ki çare bulunmaz Aşkın pazarında canlar satılır Satarım canımı alan bulunmaz Yunus öldü deyu sela verirler Ölen beden imiş, aşıklar ölmez Söz: Yunus Emre
H harp Well-known member 7 May 2011 #1,336 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Senaİ demİrcİ yatsi namazi Şİİrİnİ dİnlİyorum..
H harp Well-known member 7 May 2011 #1,337 UĞur iŞilaktan deh babam haydİ anadolu bezmİŞİm zÜlfİkar podborİ eserlerİnİ dİnlİyorum....
ASHAB-I BEDR Well-known member 7 May 2011 #1,339 [YOUTUBE]ZW0KxTZUPmU[/YOUTUBE] Ne Feryad Edersin Divane Bülbül Senin Bu Feryaden (Anam) Gülşene Kalsın Bu Dünyada Eremezsen Murada Huzuru Mahşere (Anam) Divana Kalsın Nesin Methedeyim Bir Kaşı Kare Şu Sineme Aştı (Anam) Onulmaz Yara Dünya Tabip Olsa Derdime Çare Derdimin Dermanı (Anam) Lokmana Kalsın Bir Can İçin Geçti Canım Serinde Vücudum Kül Oldu (Anam) Aşkın Narından Emrah Buse İster Nazlı Yarinden Bu Bayram Olmazsa (Anam) Kurbana Kalsın Suat Albayrak-Ahmet Yamacı
[YOUTUBE]ZW0KxTZUPmU[/YOUTUBE] Ne Feryad Edersin Divane Bülbül Senin Bu Feryaden (Anam) Gülşene Kalsın Bu Dünyada Eremezsen Murada Huzuru Mahşere (Anam) Divana Kalsın Nesin Methedeyim Bir Kaşı Kare Şu Sineme Aştı (Anam) Onulmaz Yara Dünya Tabip Olsa Derdime Çare Derdimin Dermanı (Anam) Lokmana Kalsın Bir Can İçin Geçti Canım Serinde Vücudum Kül Oldu (Anam) Aşkın Narından Emrah Buse İster Nazlı Yarinden Bu Bayram Olmazsa (Anam) Kurbana Kalsın Suat Albayrak-Ahmet Yamacı
E Elif_Gibi Well-known member 7 May 2011 #1,340 mustafa cihat_gördük ki .: Mustafa Cihat - Gördük ki :.