uğur ışılaktan deh babam eserini dinliyorum.........
AYNELHAYAT Well-known member 31 May 2011 #1,463 s.a müekked kardeşim bana mesaj yazmışsınız .kusura bakmayın ancak buradan cevap yazabılıyorum.
AYNELHAYAT Well-known member 1 Haz 2011 #1,464 merak ettım müekked kardeş meslektaş mıyız? yani öyle yazmışsınız .
AYNELHAYAT Well-known member 1 Haz 2011 #1,465 babamdan sonra baba gibi sevdigim degerli hocamı dınlıyorum .
M Müekked Well-known member 1 Haz 2011 #1,467 evet hocam meslektaşız Teşekkür ederim. Yahu Nerede Forum yönetimi.. Meslektaşımın profil yazabilmesini sağlasınlar
evet hocam meslektaşız Teşekkür ederim. Yahu Nerede Forum yönetimi.. Meslektaşımın profil yazabilmesini sağlasınlar
AYNELHAYAT Well-known member 1 Haz 2011 #1,469 Müekked' Alıntı: evet hocam meslektaşız Teşekkür ederim. Yahu Nerede Forum yönetimi.. Meslektaşımın profil yazabilmesini sağlasınlar Genişletmek için tıkla ... çok tatlısınız kardeşim sagolasınız .
Müekked' Alıntı: evet hocam meslektaşız Teşekkür ederim. Yahu Nerede Forum yönetimi.. Meslektaşımın profil yazabilmesini sağlasınlar Genişletmek için tıkla ... çok tatlısınız kardeşim sagolasınız .
AYNELHAYAT Well-known member 1 Haz 2011 #1,471 YouTube - Serdar Tuncer'den Sezai Karakoç Şiiri: Sürgün Ülkeden..
E Elif_Gibi Well-known member 1 Haz 2011 #1,472 [DM="aa"]xj10zm_biz-hepimiz-turkiyeyiz-haydi-bir-daha-12-haziran-secimim-ak-parti-iktidar-akp_music[/DM] sevdim bu reklamı :047:
[DM="aa"]xj10zm_biz-hepimiz-turkiyeyiz-haydi-bir-daha-12-haziran-secimim-ak-parti-iktidar-akp_music[/DM] sevdim bu reklamı :047:
AYNELHAYAT Well-known member 2 Haz 2011 #1,473 seçim otobüslerini dinliyorum _zülfikara zülfikara oylarınız zülfikara.... ...
H harp Well-known member 2 Haz 2011 #1,474 Cevap: şu anda ne dinliyorsunuz ??? Uğur ışılaktan erenler eserini dinliyorum........
H hayru nisa Well-known member 2 Haz 2011 #1,476 Su Benim divane gönlüm - Mehmet Emin Ay YouTube - şu benim divane gönlüm 2 - Mehmet Emin Ay