fMReW5vHZyg
A ayvazoðlugýda Active member 6 Tem 2011 #1,602 uğur ışılaktan ah dedikçe yanıyorum vah dedikçe yanıyorum........
kab-ý kavseyn Well-known member 6 Tem 2011 #1,603 bu soru ne zaman gündeme gelse ben hiç bir şey dinlemiyo oluyorum sadece rüzgarın sesi ağaç dalları arasından bir oyna bir bu yana gidiyor
bu soru ne zaman gündeme gelse ben hiç bir şey dinlemiyo oluyorum sadece rüzgarın sesi ağaç dalları arasından bir oyna bir bu yana gidiyor
Y Yorgun Well-known member 6 Tem 2011 #1,604 Üstadem - Kadim Dolunay - Yorum Mehmet Saraçoğlu YouTube - Üstadem - Kadim Dolunay - Yorum Mehmet Saraçoğlu
Üstadem - Kadim Dolunay - Yorum Mehmet Saraçoğlu YouTube - Üstadem - Kadim Dolunay - Yorum Mehmet Saraçoğlu
N N.E Member 7 Tem 2011 #1,606 mevt' Alıntı: uzun süredir sadece kendimi.. yahut üflediğim ney'imi.. Genişletmek için tıkla ... ne güzel masAllah, ney üflemek eminim cok güzeldir...zormu?
mevt' Alıntı: uzun süredir sadece kendimi.. yahut üflediğim ney'imi.. Genişletmek için tıkla ... ne güzel masAllah, ney üflemek eminim cok güzeldir...zormu?
Y Yorgun Well-known member 8 Tem 2011 #1,608 Ahmet Özhan - Bana Allah'ım Gerek YouTube - Ahmet Özhan - Bana Allah'ım Gerek
Y Yorgun Well-known member 11 Tem 2011 #1,611 HASRET TÜRKÜSÜ & BURCU SARAK YouTube - HASRET TÜRKÜSÜ & BURCU SARAK
A ayvazoðlugýda Active member 16 Tem 2011 #1,615 ben ağlarsam kıyamet kopaRI......... DİNLİYORUM.......
AYNELHAYAT Well-known member 16 Tem 2011 #1,616 free therapy dinlendirici şarkılar therapy by songs. türkish clasic music Mahur S - YouTube
AYNELHAYAT Well-known member 18 Tem 2011 #1,619 Sacred nature..by Paul Cardall .(relaxation music) - YouTube