Babalar genelde türkü söylerT@LH@ ' Alıntı:Babamı dinliyorum cok içli sölüyor![]()
http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,8907.0.htmlistiğna ' Alıntı:iyi olur bide abi taha ay yüzlüm ve sahipsiz güllerde varsa cok güzel olur.
Ne oldu,Limewire mı oldu,yoksa gönderdigim ilahiyi mi diyon.Programı indirdiysen oradan arattırsana.istiğna ' Alıntı:abi cok tesekkur ederım oldu.allah razı olsun.abi bide taha sahıpsız guller ....
hayır abi aldım seyyıdunnebı tamamdır.Allah razı olsun.Sergerdan ' Alıntı:Ne oldu,Limewire mı oldu,yoksa gönderdigim ilahiyi mi diyon.Programı indirdiysen oradan arattırsana.
Taha Sahipsiz Güller,ben buldum emme yollamıcam.Balık tutmasını ögrensinMerih ' Alıntı:kimin mp3ü lazım hemen buluayım size ?
hayır abi sizden yardım istemiyorumMerih ' Alıntı:kimin mp3ü lazım hemen buluayım size ?
abi siz yardımcı olursanız mutlu olurum.ve beklıyorum.Sergerdan ' Alıntı:Taha Sahipsiz Güller,ben buldum emme yollamıcam.Balık tutmasını ögrensin![]()
tamam abi.Allah ne muradın varsa versin.Sergerdan ' Alıntı:Özelden az sonra atarım,yalnız o programı indir,çok rahat edersin yavf.
istiğna ' Alıntı:hayır abi sizden yardım istemiyorum![]()
korkutmadan once dusunseydınız.saf saf ekrana bakarken bırden ödüm yarıldı.aksam aksam gıdıyodukta vaz gectık donduk...Merih ' Alıntı:tmm bi daha etmem gayri![]()
Bişey degil İstigna abi,emrin olur her zaman da ,ben ögren istedim sonra bak foruma moderatör yapmazlar seni ilerde.istiğna ' Alıntı:abi cok tesekkur ederim.Allah ebeden razı olsun.beni cok mutlu ettiniz Allah sizide daha mutlu etsin
Abi biz burada makam için bulunmuyoriz ki ,verilmedıgınde de gidelim.Sergerdan ' Alıntı:Bişey degil İstigna abi,emrin olur her zaman da ,ben ögren istedim sonra bak foruma moderatör yapmazlar seni ilerde.
BİRDE ACİZANE ŞUNU DEMEK İSTERİM Kİ BU KONU MÜZİK BÖLÜMÜNE DAHA YAKIŞIR BENCEözge ' Alıntı:AYNUR DOĞAN-EZ KEWOKIM