garibim garibim :angel: :angel: ;D
G Garib Talebe 3 May 2007 #4 kim demiş ben büyüyünce doktor olcam ne doktoru olcamı söylemiyorum nevzat ağabey biliyo tamamen hizmet için )))
kim demiş ben büyüyünce doktor olcam ne doktoru olcamı söylemiyorum nevzat ağabey biliyo tamamen hizmet için )))
G Garib Talebe 3 May 2007 #6 buket ' Alıntı: BEN OLDUM DARISI SİZİN BAŞINIZA..... Genişletmek için tıkla ... ne oldun bakim merak ettim )))
buket ' Alıntı: BEN OLDUM DARISI SİZİN BAŞINIZA..... Genişletmek için tıkla ... ne oldun bakim merak ettim )))
E ErtgrL Member 3 May 2007 #7 buket ' Alıntı: BEN OLDUM DARISI SİZİN BAŞINIZA..... Genişletmek için tıkla ... Evet ne oldun bizde olma yolundayız matematıkcı ama bırakıcam heralde bir daha öss ye gırıp elektrik elektronik muh. tabı ıstedgm unıyı kazanabılırsem
buket ' Alıntı: BEN OLDUM DARISI SİZİN BAŞINIZA..... Genişletmek için tıkla ... Evet ne oldun bizde olma yolundayız matematıkcı ama bırakıcam heralde bir daha öss ye gırıp elektrik elektronik muh. tabı ıstedgm unıyı kazanabılırsem
B buket Active member 3 May 2007 #8 TAVSİYEM ELEKTRONİK BÖLÜMÜ SEÇME.HIIII BU ARADA BENİM İLE RABBİM ARASINDA KARDEŞLERİM.SIR.ANLATAMAM.OK.
TAVSİYEM ELEKTRONİK BÖLÜMÜ SEÇME.HIIII BU ARADA BENİM İLE RABBİM ARASINDA KARDEŞLERİM.SIR.ANLATAMAM.OK.
H HaDiS Active member 4 May 2007 #10 büyün ce sen pilot olacan ölemi iyi olursun inşAllah hee bizide gezdirecen dimi hehehe ;D
E Eyvàh! Talebe 5 May 2007 #16 Nevzatt ' Alıntı: büyüdü büyüdü uçuşa bile geçti maşallah kankim benim ;D Genişletmek için tıkla ... ;D kankim da dur once buyucem sonra pilot olcam ee anca ucusa gecerim onumde uzun yillar var ;D DAHA 9 AYLIKIM ;D
Nevzatt ' Alıntı: büyüdü büyüdü uçuşa bile geçti maşallah kankim benim ;D Genişletmek için tıkla ... ;D kankim da dur once buyucem sonra pilot olcam ee anca ucusa gecerim onumde uzun yillar var ;D DAHA 9 AYLIKIM ;D
N Nevzatt Well-known member 5 May 2007 #17 uyuusnda büyüsün kankim ;D dandini dastana danalar girmiş bostana ;D