Taife Bakın, Yıllarca Korktuğumuz Şey Neymiş? :)

huve

Well-known member
[FONT=´sans-serif´]ÖCÜ, çok eski bir kadın örgütünün kısaltmasıdır.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Roma İmparatorluğu döneminde çocuğuna söz dinletemeyen kadınlar gizli bir örgüt kurdular. Yufka yüreklilikten çocuğuna ceza veremeyen anneler, çocuğu bu örgüte teslim ederdi. Örgütün adı Romulus´tu.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Birkaç "caydırıcı ceza"dan sonra anneler çocuklarını "Seni Romulus´a veririm ha!!" diyerek korkutmaya başladılar.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]İşe yarayınca örgüt tüm dünyaya yayıldı ve kurulduşu her yerde farklı bir isimle anılır oldu.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Mesela Arabistan´daki örgütün kod adı Gulyabani, Afrika´daki Dunganga, Amerika´daki ise Kocaayak´tır.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Türk anneleri ise kod yerine kısaltma kullanmıştır: ÖCÜ, yani Özel Cezalandırma Ünitesi. Adından da algılayabilineceği gibi ÖCÜ, daha büyük ve gizli bir anneler örgütünün sadece bir ünitesidir (Örgütün ismi bilinmiyor).[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]15. yüzyıl sonlarında cezalandırma ünitesi kaldırılmıştır, ancak ÖCÜ, bir kelime olarak günümüze kadar gelmiştir. Bahsi geçen, ismi bilinmeyen, gizli anneler örgütü ise halen faaliyetini sürdürmektedir.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Hamileliğin altıncı ayındaki tüm kadınlar bu çok gizli, katı kurallara sahip örgüte kabul edilmektedir.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Annenize bu olayı sorarsanız tabii ki yalanlayacaktır.[/FONT]

mazi

Well-known member
[FONT=´sans-serif´]ÖCÜ, çok eski bir kadın örgütünün kısaltmasıdır.[/FONT]

[FONT=´sans-serif´]15. yüzyıl sonlarında cezalandırma ünitesi kaldırılmıştır, ancak ÖCÜ, bir kelime olarak günümüze kadar gelmiştir. Bahsi geçen, ismi bilinmeyen, gizli anneler örgütü ise halen faaliyetini sürdürmektedir.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Hamileliğin altıncı ayındaki tüm kadınlar bu çok gizli, katı kurallara sahip örgüte kabul edilmektedir.[/FONT]
[FONT=´sans-serif´]Annenize bu olayı sorarsanız tabii ki yalanlayacaktır.[/FONT]

doğrumudur değilmidir.. varmıdır yokmudur bilmiyorum ama sonu çok hoşşş doğrusuu.......

teşekürler......:)

mazi

Well-known member
huve.........aklıma gelmişkenn...

istermisiniz çok değerli cumhuriyet baş savcımıss(_larımıss) durumdan vazife çıkarsınlardaa bu yazını bir ihbar kabul edip KORKUNÇ ÖRĞÜTÜ çökertmek için soruşturma - kovuşturma - koşuşturmaaa ,, :p başlatsınlarr.....

olurmu olur ... demi amaaa...?????

:D:p:D

nurhadimi

üye Sorumlusu
huve.........aklıma gelmişkenn...

istermisiniz çok değerli cumhuriyet baş savcımıss(_larımıss) durumdan vazife çıkarsınlardaa bu yazını bir ihbar kabul edip KORKUNÇ ÖRĞÜTÜ çökertmek için soruşturma - kovuşturma - koşuşturmaaa ,, :p başlatsınlarr.....

olurmu olur ... demi amaaa...?????

:D:p:D

olurmu olur walla:D:D:D

huve

Well-known member
ya en cokta yemek yedirirlerken derlerdi bana hele dayim yemezsen ocuuu gelecek diye :D ben inatla yemezdim ocuyu kim takar :D

ben korkardım hüsran
özellikle akşam sekizden sonra sokakların öcülerin olduğu yalanına çok inandım :) bir de anneleri üzen çocuklar için ayrı ve özel öcülerin olduğuna inandırdılar :) bunlar daha kuvvetli öcülerdi :)
ya yalanla dolu bir çocukluk geçirmişim :D