tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Es Selamu Aleykum;
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...
Aziz ve Mubarek Kardeşlerim;
Siteye yeni üye oldum adab üzere selam verelim uhuvvetimiz artsın...
Baki Selamlar...
Muhabbetle...

Sergerdan

Well-known member
HOŞGELDİNİZ, İNŞALLAH SİZİNLE ORJİNAL PAYLAŞIMLARLA TANIŞIRIZ.

ortarg2.gif

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam, hoşgeldiniz, uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını cenab ı Allah tan niyaz eder uyeliğinizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim...

...

Hoşgörenler sağolsun inş`Allah...
Aziz Kardeşlerim ve ehemniyetle T@LH@ abi beni hoş ve NURLU(RİSALE-İ NURLU) karşılamanız çok GUZEL...
Hakim-i Ezeli Sizden Ebeden Daimen Razı Olur inş`ALLAH...

hulusi

Well-known member
HOŞ GELDİNİZ KARDEŞİM,RABBİM YÜREKLERİMİZDEN UHUVVET SEVGİSİNİ ZİYADELEŞTİRSİN,HAYIR ÜZERE PAYLAŞIMLAR TEMENNISIYLE

imported_akanda

New member
slm alykm kardeşler bir kaç haftadır size takılyorum aranzdaki muhabbet çok samimi ve içten Rabbim sizlerden ebeden razı olsun inşallah AKANDA

imported_akanda

New member
HERKESİN İMAN MUKABİLİNDE BU ZEMİN YÜZÜ KADAR BAĞLAR VE KASIRLAR İLE MÜZEYYEN VE BAKİ VE DAİMİ BİR TARLA VE MÜLKÜ KAZANMAK VEYA KAYBETMEK DAVASI BAŞINA AÇILMIŞ.EĞER İMAN VESİKASINI SAĞLAM ELDE ETMEZSE KAYBEDECEK.VE BU ASIRDA,MADDİYUNLUK TAUNUYLA ÇOKLAR O DAVASINI KAYBEDİYOR.

imported_eFTaL

Active member
ve aleykümselam ebeden ve daımen
hoşgeldınız ..

"Yâ Rabbenâ! Bize kuvvet ver ki, yeryüzünün herbir tarafında tâifemizin bayrağını dikmekle, saltanat-ı Rubûbiyetini lisânımızla ilân edelim; ve rûy-i arz mescidinin herbir köşesinde Sana ibâdet etmek için bize tevfîk ver ve meşhergâh-ı arzın her bir tarafında Senin Esmâ-i Hüsnânın nakışlarını, Senin bedî ve antika sanatlarını kendi lisânımızla teşhir etmek için bize bir revac ve seyahate iktidar ver"

Amin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...