tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoş geldiniz[br]Gönderen: Ağustos 03, 2006, 11:58:24 _________________________________________________hoş geldiniz[br]Gönderen: Ağustos 03, 2006, 11:59:10 _________________________________________________hoş geldiniz[br]Gönderen: Ağustos 03, 2006, 11:59:31 _________________________________________________Bende Geldim hos geldiniz :p [br]Gönderen: Ağustos 04, 2006, 02:21:54 _________________________________________________bende geldim

Turkuaz1

Yeni Üye
S.a Forumun En Yakın Zamanda En İyi Hale Gelmek Dileğiyle Lemalar Abi Böyle Bir Forum Kurduğun İçin Allah Razı Olsun Senden

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Turkuaz ' Alıntı:
S.a Forumun En Yakın Zamanda En İyi Hale Gelmek Dileğiyle Lemalar Abi Böyle Bir Forum Kurduğun İçin Allah Razı Olsun Senden

Ve aleykumselam ve rahmetullah..

Benden olan bir sey yok ben bir vesileyim ben olmasaydım bir baskası olurdu ..Rabbim sizlerden de razı olsun muhabbetinizi esirgemeyip bizlerle beraber oldunuz...

yunus44

Active member
Evet, lezzetli üzüm salkımlarının hâsiyetleri, kuru çubuğunda aranılmaz. İşte ben de öyle bir kuru çubuk hükmündeyim.

Said NURSİ

üstad böyle der.

MiraC

Member
maşallah berekallah hala forum açılmadan üyelikler artıyor birde açıldığı zaman ne olacak merak ve heyacan içindeyim ...CENABI ALLAH EMEKLERİ GECEN HERKESTEN EBEDİYEN RAZI OLSUN AMİN...
İnş bunun mukafatını cennet te alırlar... inşallah

Eyvàh!

Talebe
s.a saya hos geldin,

eee geldinde bi selam vermedin!! hala hala, zorla uye yaptirdik zorlada selam verdirelim ehiehi ;D

isin sakasi gercektende aramiza katildigina sevindim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...