Tarihin En ilginç İntahar Girişimi.. :D

zeyhak_

Well-known member
1998'de bir Fransız oldukça karmaşık bi intihar girişiminde bulundu.Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bir ip bağladı, ipi de büyük bir kayaya bağladı. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştügünde asılı kalmadı. Soguk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda
onu şoka sokarak yuttugu zehri kusmasını sagladı.
Sudan bi balıkçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü:022: :016::dft005:

nimet06

Well-known member
Alıntı:
quot-top-right.gif
quot-by-left.gif
Tarihci Nickli Üyeden Alıntı
quot-by-right.gif
quot-top-right-10.gif
işte Allah burda şunu gösteriyor:

sen ölümü ne kadar kesin istesen de onun için gerekli herşeyi yapsan da ancak ve ancak Ben istediğim de ve benim istediğim şekilde ölürsün..

işte bu kadar.başka söze ne hacet
quot-bot-left.gif

bardak

Well-known member
Ya bu yazının ilk görüşte başlığını "Tarihcinin en ilginç intihar girişimi" diye okudum Ne oluyoruz yahu dedim ve daldım baktım içeriğe tabiki bi ohh çektim gittim bi su içtim ((eccük abarttım ama idare edin)) meğersem yanlış okumuşum...Tarihci abi benim aklıma kalsa işin zordu yani...:p:p:p

bardak

Well-known member
Yok estf. abi biz kendi bünyemizden kurtulamazken senden nasıl kurtulmayı düşünelim...

Hayırlı uzun ömür versin Yaradan sana...O benim gafletimdi gözlükler olmayınca gözümde.....;);)

Tarihci

Marmara Tarih
Yaradan hepimize imanlı, hayırlı hizmetli uzun ömürler versin.. Ama yaşamak için başkalarına yük olacak kadar elden ayaktan düşürmeden de canımı hayırlısıyla alsın..

Tövbekar1

Well-known member
ilginç intihar girişimi ya konunun adı:)
yaşanmış bi olay size....
zamanında tanıdıklarımdan birisinin sıkıntı büyük... çocukca sebebler ve çözüm intihar... bulunan yöntem çok komik...
telefonda konuşuyoruz , sakinleştirmeye çalışıyorum...
bana söylediği cümle '' abdullah burama kadar geldi, kafama bıçağı saplamak üzereyim'':):):)
Allahaşkına yapma... kafana sakın saplama bıçağı:):)
yav nasıl kafaya bıçak saplanır biri bana anlatsın:)

zeyhak_

Well-known member
ilginç intihar girişimi ya konunun adı:)
yaşanmış bi olay size....
zamanında tanıdıklarımdan birisinin sıkıntı büyük... çocukca sebebler ve çözüm intihar... bulunan yöntem çok komik...
telefonda konuşuyoruz , sakinleştirmeye çalışıyorum...
bana söylediği cümle '' abdullah burama kadar geldi, kafama bıçağı saplamak üzereyim'':):):)
Allahaşkına yapma... kafana sakın saplama bıçağı:):)
yav nasıl kafaya bıçak saplanır biri bana anlatsın:)

tabiki mümkündür abi kafada temporal lobun altında foremen magnum die bir çukurluk var ordan saplayabilir:003: