Tarihin En ilginç İntahar Girişimi.. :D

ARİF

Well-known member
ilginç intihar girişimi ya konunun adı:)
yaşanmış bi olay size....
zamanında tanıdıklarımdan birisinin sıkıntı büyük... çocukca sebebler ve çözüm intihar... bulunan yöntem çok komik...
telefonda konuşuyoruz , sakinleştirmeye çalışıyorum...
bana söylediği cümle '' abdullah burama kadar geldi, kafama bıçağı saplamak üzereyim'':):):)
Allahaşkına yapma... kafana sakın saplama bıçağı:):)
yav nasıl kafaya bıçak saplanır biri bana anlatsın:)

abdullah arkadaş senin arkadaşsa saplar ancak senin arkadaşların saplayabilir(hemde en iyi).:):gül:

hknco

Well-known member
Cevab veriyorum: "hayır."

Ayrıca bu saplama işini çok iyi yaparım temporal bölge falan değil şah damarını kesip gırtlağı geçtikten sonra omur iliğin içinden siniride çıkaracaksın ki tam olacak :031:

zeyhak_

Well-known member
exzhegurd8h3muo9g0ao.jpg

ESRA1

Well-known member
başlığı görünce şaşırdım ve hemen girdim ama daha değişik birşey bekliyodum okurken ne olacak diye sonunu berak ettim Allah razı olsun kardeşim gerçekten burda kendi kendimize malik olmadığımızı aczimizi anlıyoruz kendi istediğim zaman değil Allah ne zaman isterse o zaman ölürüz

zeyhak_

Well-known member
başlığı görünce şaşırdım ve hemen girdim ama daha değişik birşey bekliyodum okurken ne olacak diye sonunu berak ettim Allah razı olsun kardeşim gerçekten burda kendi kendimize malik olmadığımızı aczimizi anlıyoruz kendi istediğim zaman değil Allah ne zaman isterse o zaman ölürüz
evet aynen öyle kardeşim hem bu mülk bizim değil mülkün sahibi mülkünde istediği gibi tasarruf eder istediği zamanda kendi istdiği şekilde...Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin..