magnum diyosuntabiki mümkündür abi kafada temporal lobun altında foremen magnum die bir çukurluk var ordan saplayabilir:003:
evet yaa ben o temporal lobun altındaki foremen magnum diye bir çukur varı nasılllll düşünemedim
magnum diyosuntabiki mümkündür abi kafada temporal lobun altında foremen magnum die bir çukurluk var ordan saplayabilir:003:
ilginç intihar girişimi ya konunun adı
yaşanmış bi olay size....
zamanında tanıdıklarımdan birisinin sıkıntı büyük... çocukca sebebler ve çözüm intihar... bulunan yöntem çok komik...
telefonda konuşuyoruz , sakinleştirmeye çalışıyorum...
bana söylediği cümle '' abdullah burama kadar geldi, kafama bıçağı saplamak üzereyim''
Allahaşkına yapma... kafana sakın saplama bıçağı
yav nasıl kafaya bıçak saplanır biri bana anlatsın
abdullah arkadaş senin arkadaşsa saplar ancak senin arkadaşların saplayabilir(hemde en iyi).:gül:
ben arifle geziyorum...Arif abi neler diyorsun , abdullah abi kimlerle geziniyor?
arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyeyim demisler , abdullah abi ne anlamamiz gerekiyor bundan
ben arifle geziyorum...
arif abinin ne demek istediğini anlamışsınızdır
tama hedefi tuttu amaçok ince ve acimasizca yapilmis bi atıştı bu agabey :dft003:
bu kadar ince bi atış yapıyorum... sadece gülmeklemi, yetiniyosunuz sayın zeyhak...
bu kadar ince bi atış yapıyorum... sadece gülmeklem, yetiniyosunuz sayın zeyhak...
bana görünmeden, sizdemi arif abile geziyorsunuz sayın zeyhakabi sizde hoş tecaülü arif sanatı yaptınız hee:g:
Allah Allah....Cevab veriyorum: "hayır."
Ayrıca bu saplama işini çok iyi yaparım temporal bölge falan değil şah damarını kesip gırtlağı geçtikten sonra omur iliğin içinden siniride çıkaracaksın ki tam olacak :031:
Cevab veriyorum: "hayır."
Ayrıca bu saplama işini çok iyi yaparım temporal bölge falan değil şah damarını kesip gırtlağı geçtikten sonra omur iliğin içinden siniride çıkaracaksın ki tam olacak :031:
ne dedim ki:016:hknco kızar.. bir söz vardır: tövbekarı içkiye başlatma diye.. başlarsa kötü başlar
ne dedim ki:016:
evet aynen öyle kardeşim hem bu mülk bizim değil mülkün sahibi mülkünde istediği gibi tasarruf eder istediği zamanda kendi istdiği şekilde...Rabbim hayırlı ölüm nasip etsin..başlığı görünce şaşırdım ve hemen girdim ama daha değişik birşey bekliyodum okurken ne olacak diye sonunu berak ettim Allah razı olsun kardeşim gerçekten burda kendi kendimize malik olmadığımızı aczimizi anlıyoruz kendi istediğim zaman değil Allah ne zaman isterse o zaman ölürüz