TEBRİK KARTLARI..sonuna kadar okuyun:):)

ebrar172

Talebe
gülbşerbeti arkadaşım siz ve Tarihci arasındaki tartışmaya müdahil olmak istemiyorum sorunları ikiniz çözersiniz elbet..
fakat sizin forumdaki herkesin size karşı bir alttan alma politikası var lafınız ne kadar lüzümsuz ve tuhaf...herkes diyorsunuz hepimizi bu kadar yakından gözlemlediniz yani..bu kadar sürede hemde..ben 9 aydır forum üyesiyim daha herkesi tam karakterize etmemişken sizin bu lafı böylesine futursuzca söylemenize çok şaşırdım..ben bu kelamı kabul etmiyorum hiç bir zaman hiçbir ortamda doğru bulmadığım b ir şeyi sırf karşımdaki mutlu olsun diye tasdik etmedim..diger arkadaşlarımında bu gibi bir düşüncesi olduğunu yani sizin deyiminizle politika yaptıklarını ve Tarihci arkadaşımıza karşı alttan aldıklarını sanmam fakat kendi adıma bu lafınız hiç hoşuma gitmedi çok yakışıksız...biz buraya politika yapmaya birilerine yaranmaya gelmiyoruz maaş ücret falanda almıyoruz..bundan sonra umarım uslubunuza dikkat edersiniz..ve şahsi mesellerinizi haklı çıkarmak adına bizleri konularınıza alet etmezsiniz vesselam...

Allah razi olsun, hatalarimi gormeme yardimci oluyorsunuz, nefs kotulugu emredendir haliyle..

ebrar172 kardesim bahsettiginiz konu hakkinda ozur dilerim sahsinizda tum arkadaslardan, basta tarihci kardesim sizden, bencede yanlis oldu..

hatalar ders almak icindir, umarim almisimdir..

yersiz yere buyuttum, baska mecralara getirdim konuyu, yanlis varsa ki oldugu asikar sadece benim..

gonul kirdiysam, tek yapilabilecek sey, helallik dilemek tekrar, Allah razi olsun..

dost acida olsa hak soylermis, ben tesekkur ediyorum.. dostlugunuza! :)

Allah'a emanet olun...

T

Tarihci19

Misafir
GuLSerbeti ' Alıntı:
Allah razi olsun, hatalarimi gormeme yardimci oluyorsunuz, nefs kotulugu emredendir haliyle..

ebrar172 kardesim bahsettiginiz konu hakkinda ozur dilerim sahsinizda tum arkadaslardan, basta tarihci kardesim sizden, bencede yanlis oldu..

hatalar ders almak icindir, umarim almisimdir..

yersiz yere buyuttum, baska mecralara getirdim konuyu, yanlis varsa ki oldugu asikar sadece benim..

gonul kirdiysam, tek yapilabilecek sey, helallik dilemek tekrar, Allah razi olsun..

dost acida olsa hak soylermis, ben tesekkur ediyorum.. dostlugunuza! :)

Allah'a emanet olun...

Olgunluğunuz için teşekkürler, varsa hakkım helaldir, siz de helal ediniz..

ebrar172

Talebe
gönül kırdıysam demişsiniz..şükür gönül kırılacak kadar büyük bir mevzu yok ortada..helallik mevzusuna gelince hakkım her daim size ve sizin gibi Allah için yaşamaya çalışan bütün kardeşlerime ebeden helaldir GuLSerbeti....Yaradana emanet selam ve duayla kalınız..

Tarihci ' Alıntı:
Olgunluğunuz için teşekkürler, varsa hakkım helaldir, siz de helal ediniz..

nedemek, elbette varsa helal olsun..

ebrar172 ' Alıntı:
gönül kırdıysam demişsiniz..şükür gönül kırılacak kadar büyük bir mevzu yok ortada..helallik mevzusuna gelince hakkım her daim size ve sizin gibi Allah için yaşamaya çalışan bütün kardeşlerime ebeden helaldir GuLSerbeti....Yaradana emanet selam ve duayla kalınız..

Allah razi olsun.. bilmukabele..

açılan konuyu değilde üyeler arası konuşmaları sonuna kadar okudum ;D
şimdi size bi tebrik kartıda ben hazırlayayım :p işi tatlıya bağlamışsınız
ama bu forumda genelde öle konu açılıyor konu,konu dışı başka bi boyuta geçip üyeler birbirne giriyor ::) neden acaba ^o)

aysima

Member
sümühklü ' Alıntı:
açılan konuyu değilde üyeler arası konuşmaları sonuna kadar okudum ;D
şimdi size bi tebrik kartıda ben hazırlayayım :p işi tatlıya bağlamışsınız
ama bu forumda genelde öle konu açılıyor konu,konu dışı başka bi boyuta geçip üyeler birbirne giriyor ::) neden acaba ^o)
aslında amaç bu tür konuşmalara girmek değildi..nese sonuçta tatlıya bağlandığına sevindim..