Temel Fıkraları

istiðna

Active member
yine temel...

Temel Rusya ile savaşta bir bölügün kumandanıdır.Ordunun barutu mermisi vardır ama ne yazıkki topu yoktur .Temel Kumandan ormandaki agaçların içini oydurup top yaptırır,içine ne kadar barut,mermi varsa doldurtur.Sonra yüksek bir mevziye geçip sonuca bakacaktır.Askerler topu ateşler,çok dehşet bir patlama olur olmasına ama temelin askerlerinin çogu ölür.temel aşagı iner 'bizde bu kadar tahribat yaptıysa kimbilir düşmana ne olmuştur'diye sevinir. ;D_________________________________________________ya niye kimse benim fıkrama bi şey yazmııyo.komik değil mi?

istiðna

Active member
ABD'de Yapılan Bir Ankette Yilin Fıkrası Seçilmiş

huzurum ' Alıntı:
temele bu kadarda yüklenmeyin lütfen :O

güzeldi güzel ;D
hay allah razı olsun.tesekkur ederim.selam ve dua ile._________________________________________________Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar.
-Ne var, ne olmuş acaba ?
-Teroristler Bush'u yakaladılar.........
Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin dokup yakacaklarmış.
-Haa şimdi anladım bu trafiği...
-Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz
-insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ?
-Valla yaklaşık olarak 5 'er litre ...!!

istiðna

Active member
58 ELAZIĞLI 1 LAZ

Bir uçakta 58 elazığlıyla ile 1 laz yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 elazıglıl laza döner laz ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der elazıglılar da alkışlar. ;D

Hersiniyen

Well-known member
yine temel...

:D istiğna olmadı bende seni müdakkik biliyordum, elazığlılar alkışlayınca nasıl tutunacaklar hepsi birden düşecek, dikkatli oku alkış istiyor :D

istiðna

Active member
58 ELAZIĞLI 1 LAZ

Yaakarii ' Alıntı:
O laz sergerdan abiiii :) 58 elazıglının hepsi de elazizli :angel:
onu bilmiyorum.ama eger lazlarda zekiyse abide lazsa niye olmasın.
ahmet abi ben yeni caktım.ben vallahi laz düsüyo anladım...yoksa bi tane laz için 58 elazıglı öldürülür mü?
Bana bu hakikatı göstrediginiz için tesekkur ederim.

huzurum

Member
istiğna ' Alıntı:
onu bilmiyorum.ama eger lazlarda zekiyse abide lazsa niye olmasın.
ahmet abi ben yeni caktım.ben vallahi laz düsüyo anladım...yoksa bi tane laz için 58 elazıglı öldürülür mü?
Bana bu hakikatı göstrediginiz için tesekkur ederim.

ya sen lazları o kadar düşüncesiz mi sandın ?zeka örneği vermişsin saol

FaKiR

Meþveret Bþk.
istiğna ' Alıntı:
Bir uçakta 58 elazığlıyla ile 1 laz yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 elazıglıl laza döner laz ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der elazıglılar da alkışlar. ;D
naptin istignaya :-\,bize nasil kiyarsin :police:
bak bu forumda lazdan cok gakkos var ona gore ^o) .)

molla_zehra

Well-known member
temel fırından ekmek almış içinden kıravat çıkmış sonra fırıncıya kızmış bu nasıl ekmek içinden kıravat çıkıyor diye fırıncı der ki: 50 kuruşluk ekmeğin içinden takım elbise çıkıcak değil ya ;D

BU DA BENDEN ;)