TEVHID AILESI RİSALE OKUMA KAMPINDA :Var misin Yok musun?

bardak

Well-known member
bende varım kardeşler
uzun bır zamandan sonra tekrar sızlerle kamp yapmak ıyı olur...

OYY oyyyy benim can kardeşim gelmiş...Hoş geldin can...Nerelerdesin sen??Memur olanlar böyle vefasızmı olacak yahu...Ben ondan mı bi türlü beceremiyorum bunu...:005::005:

Seni görmek hakkaten güzel helede beraber kamp yapacağımızı bilmek daha güzel...Eeeee ne diyek sizin grupta olanlar yaşadı...;);)

HAK eden kazansın...Bu hak yolda ki yarış güzel olacak inşaallah sizlerle...

:gül::gül::gül:

bardak

Well-known member
Ben bu kampa bi kardeşimi daha davet etmek istiyorum müsadenizle...

zaman kardeşim hadi buyur sen de yaz "Bende varım bu yarışta diye"

Forumda görmek ayrı bi haz veriyor seni birde okuma kampında seni yeneceğimi bilmek ayrı bi haz verecek...:005::005:

zaman,zaman, zaman, zaman, zaman, zaman....

((tezahüret sesleri geliyor dimi oralara...)))

FaKiR

Meþveret Bþk.
--------------------------
Internetten okuyacak olan kardeslerimiz icin :
http://www.sorularlarisaleinur.com/subpage.php?s=kulliyat&risale=0 sitesinden okuyabilirler....
----------------------
Nurris Risale Programini indirerekte bilgisayar ortaminda rahatlikla okuyabilirsiniz
http://www.tevhid.gen.tr/risale-i-nur-download/674-nurris-risale-i-nur-programi/

----------------

Belirli bi tertiple okumak istiyorsaniz asagidaki konuyu okuyun insallah:
http://www.tevhid.gen.tr/sorularla-risale-i-nur/8212-risaleleri-hangi-tertiple-okumaliyiz/sayfa2.html

Nur İklimi » Sorularla Risale-i Nur, Bediüzzaman Said Nursi, Nur Cemaati

1.sozu okuyan: 27-29.sayfa
14.lema 2.makam :30-40.sayfa
2.soz: 41-43.sayfa
3.soz: 44-46. sayfa
4.soz : 47-48.sayfa
vs...
Toplam 48- 27= 21 sayfa okumus oluyor..

Yoksa piyasa da biçok yayın evi var ve çoğuda birbirinden farklı sayfalar var.______________

---------------------
okudugunuz kismi soylerseniz bende hesaplayabilirim, mesela
21. 22. 23. Lemayi ve 1.2.3.4.sozleri okudum derseniz, sizin yerinize ben hesaplarim....

Tambur

Well-known member
Fezapilotu Kardeşim,Allah senden Razı olsun...Mesajını okudum ve sonuna kadar haklısın.Başımı otların arasından sıyırıp çiçekleri göremeyecek kadar acizim işte!...İki hafta sonra ben,bütün Risale-i Nur kitaplarını alıp geleceğim inş...Kitapların daha sağlıklı olduğunu düşünen biriyim.Sessizlik ortamının özgürlüğünü rahatça yaşabilmek adına...Netten takip edicem inş.Ama söz vermiyorum can,verdiğim sözü tutmalıyım ben...Kendime şuan için bu anlamda güvenim yok.Hakkınızı helal edin.

zaman1

Member
Yahu Bardağım kaç gündür bu konunun etrafında dolanıp duruyorum..
Aslında katılmayıda çok istiyyorum çünkü gerçekten diğer günlere nazaran daha çok okumama vesile oluyo inşallah..
Hem bu benim 2. katılışım diğer seferde sen sölemiştin o vesileyle katılmıştım hatta senin gurupdaydım .sizin gurubu son anda 1. likten etmiştim .:( ya zaten beni geçersin sen onda şüphen olmasın.:) VARIMMMMM...

bardak

Well-known member
Yahu Bardağım kaç gündür bu konunun etrafında dolanıp duruyorum..
Aslında katılmayıda çok istiyyorum çünkü gerçekten diğer günlere nazaran daha çok okumama vesile oluyo inşallah..
Hem bu benim 2. katılışım diğer seferde sen sölemiştin o vesileyle katılmıştım hatta senin gurupdaydım .sizin gurubu son anda 1. likten etmiştim .:( ya zaten beni geçersin sen onda şüphen olmasın.:) VARIMMMMM...

Biz tecrübelilerdeniz işte can artık..Önümüzde kimse duramaz...Tabi ki aynı grupta olurmuyuz bilemiyorum nasip...
Varım demen beni çok mutlu etti davete icabette müslümanın görevlerindendi zaten...Soru çözen biri olaraktan sana bunu söylememe gerek bile yok dimi...;);)
Ya rabbi....

Gözlere bayram,yüreklere neşe ve mutluluk veren ; ihtişamını güzelliğini tecellini gördüğümüz şu güzelliller kaşısında, insanın nutku tutulmaz,yüreğinden çağlayan gibi sevgi şevkat merhamet sadır olmaz mı ?

ALLAH'ım varsın..! Kulunuz...Kulun olarak ta al canımızı...

O Razı olsun can...

Muhabbetle...

FaKiR

Meþveret Bþk.
Arkadaslar gruplar 3 yasindaki bir abimiz tarafindan belirlenmistir :)
Aksam ezanindan sonra aciklanacaktir insallah...

Hüsrev Altinbasak GRUBU
HACALI
HUSEYNI
Sedefy
Nurolog

_______
Abdullah Yegin GRUBU
Aişe
Zikra
Fezapilotu
ToprakToprak

Son nefeste iman
Nursima
Fatmatoy
Özgem

Kardelennur
Nuktepira

zaman
Karia
2 Kisi bekleniyor...

(adini unuttuklarim varsa, belirtsinler insallah...)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Bayram Yüksel GRUBU
Mihenk
Ömer
ELFAZ
1 Kisi bekleniyor...
--------------------

Bu grupta hala bir kis eksik, katilmak isteyenler buyursunlar....