ya ne zaman geçicek siniri diye bekledimbaktım ben el atmadan duracağa benzemiyo
![]()
sakinleştirmeden geçmiyo
ya ne zaman geçicek siniri diye bekledimbaktım ben el atmadan duracağa benzemiyo
![]()
hiddet diil kardeş bulantı bulantı...:020:
erkeklerin susmasi hatta hic konusmamasi :005:ßayanları ne sakinleştirebilir acaßa :011:
niye sinir bozucu bi sey :dft007: diye kizacak nisalarimiz :005:
ya.hu iste sinirlenip karisini doven erkek ,calistirip parasini elinden alan vermeyince doven yine erkek ,meze masami niye guzel hazirlamdin diye bahane bulup sinirlenen yine erkek
ama yinede sinirli olan bayan ne isse :022:
erkeklerin susmasi hatta hic konusmamasi :005:
:dft008: mesleksiz bir kadin kocasinin avucuna bakan ayaklari uzerinde durmayi bilemeyen bir bayan dusununama bu saydığınız şeyler yani erkeklerin bu güzide özellikleri bayanların sinirlenmesi için yeterli sebep değil midir zaten :029::022:
:dft008: mesleksiz bir kadin kocasinin avucuna bakan ayaklari uzerinde durmayi bilemeyen bir bayan dusunun
baba evine donme ,cocugunu gorememe korkusu vs ...olan bir bayanin hic sinirlendigini gordunuzmu siz :023:
neyse biz ayni frekansta degiliz sanirim :005:evet gördüm hatta daha sinirli oluyorlar çaresizlikten dolayı...:dft007::035:
ßence erkekler az konuşsun öz konuşsun ßayanlar zaten zeki, leb desinler yeter leßleßiyi ßiz anlarız.. Laf kalaßalığı yapıncada sinirleneßiliyo ßayanlar![]()