x9dveo_turk-iyi-monitor-tamiri_fun?from=rss:005::013:
G Garib Talebe 25 May 2009 #1 [DM="Türk işi monitor tamiri"]x9dveo_turk-iyi-monitor-tamiri_fun?from=rss[/DM]:005::013:
N nimet06 Well-known member 25 May 2009 #4 bence garanti Türk.televizyonumuz bozulunca ilk ne yaparız.kafasına vururuz.
B bardak Well-known member 25 May 2009 #8 ben pc ye vurmasından çok arkada kendinden geçerek gülene güldümmm.Adam resmen kendinden geçti...İKİ tokat atsın biri şu uşağa...
ben pc ye vurmasından çok arkada kendinden geçerek gülene güldümmm.Adam resmen kendinden geçti...İKİ tokat atsın biri şu uşağa...
nurhadimi üye Sorumlusu 25 May 2009 #9 türk diye hemen etiketlemeyelim o adam bi psikopattı hayret ettim nasıl patlamadı o pc patlasa uuuuuu düşünmk bile istemiyorum
türk diye hemen etiketlemeyelim o adam bi psikopattı hayret ettim nasıl patlamadı o pc patlasa uuuuuu düşünmk bile istemiyorum
S sadsad Well-known member 31 May 2009 #10 Vefa asıl sen sahalara dönmüşsün bence de bu adam türk olamaz
E Elif_Gibi Well-known member 31 May 2009 #11 Allahımmmm birden kendi monitörüme baktım bağrıma basasım geldi :005::011::011::011:
Z ziyakarababa Well-known member 31 May 2009 #12 vurdu o kadar yaptımı acaba pc yi. ama güzel teknık yanı. pc' em bozulunca bende deneyem bi bu teknigi. hele bakam ne oluyor.
vurdu o kadar yaptımı acaba pc yi. ama güzel teknık yanı. pc' em bozulunca bende deneyem bi bu teknigi. hele bakam ne oluyor.