GuLSerbeti
Talebe
bisey diyemicem.. piyasadaki derken? 
alttaki nasilsin dicem, cevap vercek.. hey alt komsu nasilsin huu ?
alttaki nasilsin dicem, cevap vercek.. hey alt komsu nasilsin huu ?
hanne58 ' Alıntı:tuttu ;D
alttaki piyasadaki ilahiyatçılara çok gülüyo
illailayh ' Alıntı:ha bide bizim mechul bır hocamız var abisi ılahıyatcı ama hıcbır sorumuza cevap veremıyor ne yazıkkı:
hanne58 ' Alıntı:iyiyim komşu sen nasılsın ;D ;D
alttaki sıkılmış
ha bu arada piyasadakiler derken= zekerya beyaz vs._________________________________________________
böyle düşünmeyin ya insan her zmn herşeyi bilemiyo ki :- acı ama gercek herseye vakıf olmak cok zor ayrıca cesarette edemiyo insan
amin inşallah da şimdi ben tuttumu tutmadımı diyecem ???hanne58 ' Alıntı:hakılısınız tabi Allah ihtiyaca cevap vermeyi nasip etsin hepimize
hanne58 ' Alıntı:tutmadıııııııııııııııııııııı ;D ama olsa iyi olur grip olmuşum zaten limonla içsek şifa bulurduk inş :embarrassed:
alttaki pek neşeli
Tutmadı ;D Benim de uykum var.herkese Allah rahatlık versin.Alttaki uyumayacakmış,forumda gezcekmiş biraz.illailayh ' Alıntı:tutmadı..yeni uyandım hala uykum var
alttaki sergerdan abee nerdesin yawwwwwwwwwww![]()
Yaakarii ' Alıntı:Tutmadı ;D Benim de uykum var.herkese Allah rahatlık versin.Alttaki uyumayacakmış,forumda gezcekmiş biraz.
evetaysima ' Alıntı:tuttuu...bayan dediğin ütüyü sevmeli..
alttaki bu yoruma katılıyo....![]()
![]()
hanne58 ' Alıntı:büyük hedef
alttaki özlem dolu
kadere iman eden kerderden kurtulur..illailayh ' Alıntı:yüzde yüz tuttu..
alttakii kadere tam tevekkül içersindeymiş..
hulusi ' Alıntı:kadere iman eden kerderden kurtulur..
Altaki
ders çalışıyor benım gibi![]()
tam esnerken yakaladin beni ilahilayhillailayh ' Alıntı:tuttu mu acabaders calışmıyor dinliyorum..
alttaki hala uyuyoır![]()