hanne58 ' Alıntı:tuttuhatta daha kötüsü :-[
alttaki ders çalışmaya niyetli ama bir türlü forumu bırakamıyo
tutmadı
alttakii gözlüklü
hanne58 ' Alıntı:tuttuhatta daha kötüsü :-[
alttaki ders çalışmaya niyetli ama bir türlü forumu bırakamıyo
TUTMADI SERGERDAN ABİ DAHA KAHVALTIYLA DURUYORUMSergerdan ' Alıntı:Severim, tuttu diyelim.Alttaki yeni yemek yemiş.
Tuttu.Alttakinin uykusu var ve kahvaltıyla duruyor hala ;DGuLSerbeti ' Alıntı:tutmadi, sadece okuldaydim 9-6arasi(e orasida misafirlik sayilir,son sene ;D )
alttaki ilahi dinliyor...
Sergerdan ' Alıntı:Tuttu.Alttakinin uykusu var ve kahvaltıyla duruyor hala ;D
GuLSerbeti ' Alıntı:tutmadi, sadece okuldaydim 9-6arasi(e orasida misafirlik sayilir,son sene ;D )
alttaki ilahi dinliyor...
NERDE YAAA ÜNİV BİZE UZAK MI NEillailayh ' Alıntı:tutmadı..elaziz yerel haberlerini izliolar bizimkiler ialhi açamıyorum
alttaki ünv son sınıfta![]()
illailayh ' Alıntı:tutmadı..elaziz yerel haberlerini izliolar bizimkiler ialhi açamıyorum
alttaki ünv son sınıfta![]()
yok yok imkansiz bisey benim icin... ;Dözge ' Alıntı:NERDE YAAA ÜNİV BİZE UZAK MI NE
ALTTAKİ ŞARKI SÖYLEMİŞ BUGÜN BAĞIRA BAĞIRA
Keşke olsaydım,olamadık henüz:GuLSerbeti ' Alıntı:Ozge hakkini helal et bu benim galiba
yok yok imkansiz bisey benim icin... ;D
alttaki halaymis..mini mini yegenleri varmis...![]()
Evet,ben hep gezerim zaten.Alttaki de benle beraber geziyormuş,deli ;D ;Ddervisane ' Alıntı:tuttu : )
alttaki forumu geziyormuş![]()
Sergerdan ' Alıntı:Evet,ben hep gezerim zaten.Alttaki de benle beraber geziyormuş,deli ;D ;D
TUTTU AMA YALNIZ GEZİYORUMSergerdan ' Alıntı:Evet,ben hep gezerim zaten.Alttaki de benle beraber geziyormuş,deli ;D ;D
özge ' Alıntı:TUTTU AMA YALNIZ GEZİYORUM
ALTTAKİ AZAR İŞİTMİŞ
TUTTU GİBİGuLSerbeti ' Alıntı:tutmadi, Sergerdan abi denk gelseydi ismarlardi, kismetin degilmis saya abi
alttaki cok yorgun mus.. erken gitcek...![]()
GuLSerbeti ' Alıntı:tutmadi, Sergerdan abi denk gelseydi ismarlardi, kismetin degilmis saya abi
alttaki cok yorgun mus.. erken gitcek...![]()