Tuzlu Kahve

Tuzlu kahve

...Yaşlı kadının gözyaşları mektubu sırılsıklam ıslattı. Lafı açıldığında

birgün biri, kadına “Tuzlu kahve nasıl bir şey?” diye soracak oldu..​

Gözleri nemlendi kadının...
Çok tatlı!.. dedi...:012::012:​

Tarihci

Marmara Tarih
İşte bütün hayatı boyunca buna devam etmesi yani o rezil tadı gülerek yudumlamaya devam etmesi, hala ilk günki gibi sevdiğini gösteriyor.. aksi halde, sevgisinden bir azalma olsaydı meselenin aslını anlatırdı artık tuzlamadan getir derdi..

GuL-i YaReN

Well-known member
İLK ben bunu bir yudum hikayeyle samanyolu haberde dinlemiş ve duygulanmıştım harikulade allah razı olsun tarihçi

Aynen bende cok etkilenmistim dinlerken...Asim yildirimdan dinlemenizi siddetle tavsiye ederim... okumasi guzel ama dinlemesi bambaska:)
ALLAH razi olsun abi bizimle bu guzel hikayeyi paylastigin için...

ps: Asim Yildirim'in dilinden dinlemek isterseniz eger kendi sitesinde "TUZLU KAHVE" adi altinda bizlerle paylasmis.

anarkh

Well-known member
doğruyu söyleseydi en başta o kadar eziyet çekmesine de gerek kalmazdı. bi insanı memnun etmek için hayat boyu o berbat tada dayanılmaz. ve bence ve herkesce de dürüst olmak, hayat boyu kendine eziyet çektirmekten çok daha iyidir. çünkü insanlar bu dünyaya ALlah ın esmasını tanımaya gelirler. diğer insanlar için kendilerini feda etmeye değil.

Elif_Gibi

Well-known member
doğruyu söyleseydi en başta o kadar eziyet çekmesine de gerek kalmazdı. bi insanı memnun etmek için hayat boyu o berbat tada dayanılmaz. ve bence ve herkesce de dürüst olmak, hayat boyu kendine eziyet çektirmekten çok daha iyidir. çünkü insanlar bu dünyaya ALlah ın esmasını tanımaya gelirler. diğer insanlar için kendilerini feda etmeye değil.

değişik bi bakış açısı :)
şöle bi düşününce mantıklı gelecek gibi oldu bana :)