TV Kanalları Ramazan'a Hazırlanıyor

bardak

Well-known member
ben evden alıverin bi zahmet ben sahurda kız başıma çıkmayım dışarı :p

bekle bizi bardak bizzz geliyoruuuzzzzzzz ne ikram ederki:022:

Vuslat can madem anişteyle geleceksin elife uğrayıp alın bi zahmet ordanda bizim nimet06 canımı alın...Başlangıç böyle olsun...İlerleyen zamanlarda diğerlerinede bakarız artıkın...:027::027:

Biraz ukalaca olacak ama ikramlar konusunda üstüme tanımam...Şimdiden kim gelince ne ikram edecek plan yapıldı bile...Çok seviyorum iftar davetlerini....:027:

mihrimah

Talebe
Sizin derkeene???..Daha sunucusu bile belli olmamış Eyyüp Sultan'daki programın...Bnei bigün iftara davet edersin artıkın sizin mekanda...:p

Samanyolunun Afrikadan iftar görüntüleri verecek olması güzel...Malum canımız var bizimde oralarda...;););)
Valla koca Eyüp Sultan buyur bağrımız açık. Bizim kapınız her gelene sevgiyle, hoşgörüyle tebessümle açılır. O kapıdan daha kimse kovulmadı kaldıki kavulsa ne olur gidecek başka kapı mı var:)
Bekleriz, Halit Paşa Konağına veya Sultanzade, Mihmandar vs..nereye isterseniz artık:)

bardak

Well-known member
Valla koca Eyüp Sultan buyur bağrımız açık. Bizim kapınız her gelene sevgiyle, hoşgörüyle tebessümle açılır. O kapıdan daha kimse kovulmadı kaldıki kavulsa ne olur gidecek başka kapı mı var:)
Bekleriz, Halit Paşa Konağına veya Sultanzade, Mihmandar vs..nereye isterseniz artık:)

Allah Razı olsun canım...Halit paşa konağı olsa sevinirim...İçinde bi oda varya orayı tutalım kardeş...Arkadaşlarla orayı tutardık yimeğimizi söyler kapıyı kilitler perdeleride çeker keyfimize keyif katardık...Sizinlede bu güzellik iyi olurdu...:gül::gül::gül:

mihrimah

Talebe
Allah Razı olsun canım...Halit paşa konağı olsa sevinirim...İçinde bi oda varya orayı tutalım kardeş...Arkadaşlarla orayı tutardık yimeğimizi söyler kapıyı kilitler perdeleride çeker keyfimize keyif katardık...Sizinlede bu güzellik iyi olurdu...:gül::gül::gül:
Bak seeeeeeeeeeeen nelerde biliyormuş bakim:)
Ollldu hangi oda biliyorsun yukarıda iki tane var biri küçük diğeri büyük:) olmadı sağ taraftaki salonlardan birinide kapatırız sizin için:005:
Sabah namazınıda Eyüp sultan camiinde ikame ederiz. Neden olmasın, yabancı değil bizim mekan:)