üstteki kişiye dua etme oyunu...

Katregül

Member
yüce yaradan buraya gelen, dua eden, başkalarının dualarına amin diyen tüm dilleri günahsız eylesin inşallah

bizleri de duasını kabul ettiği kullarından eylesin

sağlıkla,huzurla,mutlulukla uzun hayırlı ve sevdiklerimizle bir ömür versin yaradanım

ümmeti muhammedininde içinde benimde dualarımı, muradlarımı kabul eylesin inşallah ( AMİN )

istiðna

Active member
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."

BU DUA KATREGÜL KARDESİM İCİNDİ...

T

Tarihci19

Misafir
Katregül ' Alıntı:
yüce yaradan buraya gelen, dua eden, başkalarının dualarına amin diyen tüm dilleri günahsız eylesin inşallah

sağlıkla,huzurla,mutlulukla uzun hayırlı ve sevdiklerimizle bir ömür versin yaradanım

ümmeti muhammedininde içinde benimde dualarımı, muradlarımı kabul eylesin inşallah ( AMİN )

aminnn

molla_zehra

Well-known member
ALAHUMME!
ES'ELUKE BİAHİ TARİHCİ İLMEN NAFİAN VE RIZKAN TAYYİBEN VE UMRAN TAVİLEN VE ZAVCEN HAYRAN VE EVLADEN SALİHAN VE AMELEN MUTAKABBELEN.

(ALLAHIM TARİHCİ ABİ İÇİN FAYDALI İLİM,TEMİZ RIZIK,UZUN ÖMÜR,HAYIRLI ZEVCE,SALİH BİR EVLAD VE MAKBUL AMEL DİLİYORUM)

AMİN...

ALLAHUMME!
ES'ELUKE Lİ UHTi OZGE (ve li kull Talabet resail ennur) İLMEN NAFİAN VE RIZKAN TAYYİBEN VE UMRAN TAVİLEN VE ZAVCEN HAYRAN VE EVLADEN SALİHAN VE AMELEN MUTAKABBELEN .

(ALLAHIM OZGE KARDESIM/ABLAM (ve butun Risale-i Nur talebeleri ) İÇİN FAYDALI İLİM,TEMİZ RIZIK,UZUN ÖMÜR,HAYIRLI ZEVC, SALİH EVLAD VE MAKBUL AMEL DİLİYORUM)

Amiiin.. :angel:

imported_mihrace

Active member
Katregül ' Alıntı:

Amiiiinnnn..

RABBİM GuLSerbeti kardeşimizi HAYIRLI işlerde ve
AMELERDE MUVAFFAK ET ONA
HER IKI CIHAN SAADETİ NASİP EYLE
Allah'ım sen bu kulundan razı ol..
Sevdiklerinin arasına onuda dahil eyle..
Sevdiklerinle onu haşreyle..
Rasulallah'ın sünnetlerine ittiba etmekte
muvaffak eyle..
ve şefaatine nail eyle..onu
O'nun Al ve Ashabına cennette komşu eyle..
Ya Rabbi.. rızanı, Cemalini, Cennetü'l-Firdevsini taleb ediyoruz..
Sen nasib eyle bunu hepimize...
Amiiiin..

Allah'im, Mihrace kardesimin duasini kabul eyle..ve onu benim icin istedigi ne varsa 1000 kati ile odullendir..
Ya Rabbim, sen onu , onun sevdiklerini her turlu bela ve musibetlerden muhafaza eyle, ihlas ile sirati mustakiimden ayirma.. Hayirli sihhatli ve uzun omurler ihsan eyle...amiiin

imported_mihrace

Active member
GuLSerbeti ' Alıntı:
Allah'im, Mihrace kardesimin duasini kabul eyle..ve onu benim icin istedigi ne varsa 1000 kati ile odullendir..
Ya Rabbim, sen onu , onun sevdiklerini her turlu bela ve musibetlerden muhafaza eyle, ihlas ile sirati mustakiimden ayirma.. Hayirli sihhatli ve uzun omurler ihsan eyle...amiiin
Allah razı olsun gönlü bol kardeşim, rabbim dualarımız kabul eylesin inşallah :)

imported_mihrace

Active member
istiğna ' Alıntı:
abi oyunu kuralını ihlal etmıssınız bana dua etmenız gerekır.eger 10 sny icinde bana dua etmesenız dıskalıfıye olucaksınız ona gore...
:):) istiğna şuan gördüğme göre sende oyun kuralını ihlal ediyorsun, :angel:
Dur bakiimm 10 sn ye mi demiştin, hani benim duam :p :angel:

istiðna

Active member
mihrace ' Alıntı:
:):) istiğna şuan gördüğme göre sende oyun kuralını ihlal ediyorsun, :angel:
Dur bakiimm 10 sn ye mi demiştin, hani benim duam :p :angel:

pardon hemen gelıyo
_________________________________________________Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar mihraca kardesımın elinden, dilinden, gözünden, kulağından, ayağından ve elinden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarına tevbe etti, pişman oldu. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldu, pişmanlık duydu. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast etti. Sen bu tevbemesinii kabul et yarabbbb!...

imported_mihrace

Active member
istiğna ' Alıntı:
pardon hemen gelıyo
_________________________________________________Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar mihraca kardesımın elinden, dilinden, gözünden, kulağından, ayağından ve elinden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarına tevbe etti, pişman oldu. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldu, pişmanlık duydu. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast etti. Sen bu tevbemesinii kabul et yarabbbb!...
Biraz zorla dua ettirmiş gibi hissettim ama nyse kusura bakmazsın artıkın :angel:
Rabbim sen istiğna kulunun günahlarını affeyle, gönlünden geçenleri ona hayırlısıyla nasip eyle, Amiin :angel:

istiðna

Active member
rabbim bizleri dusı kabul olunan kullarından eylesin herşeyi bilen ve gören rabbim zalimin zülmüne uğrayan mazlumların ahını yerde bırakmasın

şahadet şerbetini tadan şahitlerimize rahmet bizleri de onların şefaatine nail eylesin

dua eden kardeşlerim

bir olana dua sahibine duaya cevap verene emanet olun

T

Tarihci19

Misafir
özge ' Alıntı:
ALAHUMME!
ES'ELUKE BİAHİ TARİHCİ İLMEN NAFİAN VE RIZKAN TAYYİBEN VE UMRAN TAVİLEN VE ZAVCEN HAYRAN VE EVLADEN SALİHAN VE AMELEN MUTAKABBELEN.

(ALLAHIM TARİHCİ ABİ İÇİN FAYDALI İLİM,TEMİZ RIZIK,UZUN ÖMÜR,HAYIRLI ZEVCE,SALİH BİR EVLAD VE MAKBUL AMEL DİLİYORUM)

AMİN...

Allah razı olsun özge.. evlad değil evladlar deseydinde olurdu .) ;) güzel duan için çok teşekkür ederim..

..

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
ay üsttede siz mi vardınız abi..
hadi Allah hatırı için ediyorum....
Tarihci ABİYE
Allah’ım, abinin kalbini imân ve Kur’ân nuruyla nurlandır.
Allah’ım, abinin Sana muhtaç olduğu şuuruyla zenginleştir; Senden müstağnî durma fakirliğine düşürme. Kendi güç ve kuvvetinden teberrî ediyor, Senin havl ve kuvvetine sığınıyor. abiyi Sana tevekkül edenlerden kıl. abiyi nefsinin eline bırakma. abiyi koruyuculuğunla muhâfaza eyle. abiye erkek, kadın bütün müminlere merhamet et. Kulun, peygamberin, seçtiğin, dostun, mülkünün güzelliği, masnuâtının melîki ve sultanı, inâyetinin gözbebeği, hidâyetinin güneşi, hüccetinin lisânı, rahmetinin timsâli, mahlûkatının nuru, mevcudâtının şerefi, mahlûkatının çokluğu içinde birliğinin kandili, kâinat tılsımının keşşâfı, rubûbiyet saltanatının dellâlı, hoşnut olduğun şeylerin tebliğ edicisi, gizli isimlerinin tanıtıcısı, kullarının muallimi, âyetlerinin tercümânı, rubûbiyet güzelliğinin aynası, şuhud ve işhâdının medârı, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin habîbin ve resûlün olan Efendimiz Muhammed’e, onun bütün âl ve ashâbına, kardeşleri olan diğer peygamber ve resûllere, melâike-i mukarrebîne ve sâlih kullarına salât ve selâm eyle.
Amin.

istersen mesajımı sileyim üstte ben olmuş olmayayım sen de duanı bi üsttekine nisbet edersin ?

T

Tarihci19

Misafir
istiğna ' Alıntı:
BENİ KENDINIZLE KARISTIRMAYIN....................

merak etmeyin biz karışamayız, ben birine dua edip sonra da nefsime ene me yenilip o dua yı silecek kadar karaktersiz basiretsiz değlim.. siz üstünüzde benim olmamdan bana dua edecek olmaktan rahatsız olduğunuzu belirterek biraz mecburi dua etmişsiniz, ben de sizi bu rahatsızlıktan kurtarmak için sileyim istersen dedim.. ama o denli zayıfsınki ben daha yazımı bitirmeden sen Allah hatrı için ettiğin dua yı silmişsin...

istiðna

Active member
karakter ve basiret sahibi olup hıc tanoımadıgım insanarı suclamaktansa hayatımın kalanı karaktersiz ve basiretsiz olarak gecirmeye razıyım..............................