sukuneti...
G GuL-i YaReN Well-known member 2 Eki 2009 #62 Samimiyetini,,, Kendini çaba gostermeden sevdirebilmesini Cok seviyorum seni ya:gül:
E Elif_Gibi Well-known member 2 Eki 2009 #63 ayyy :gül: bende seni çok seviyorum hazır cevap oluşunu ve zekasını çok beğeniyorum bu yukardaki hanımefendinin
ayyy :gül: bende seni çok seviyorum hazır cevap oluşunu ve zekasını çok beğeniyorum bu yukardaki hanımefendinin
M mihrimah Talebe 2 Eki 2009 #64 Elif_Gibi' Alıntı: ayyy :gül: bende seni çok seviyorum hazır cevap oluşunu ve zekasını çok beğeniyorum bu yukardaki hanımefendinin Genişletmek için tıkla ... Beni beni:022:
Elif_Gibi' Alıntı: ayyy :gül: bende seni çok seviyorum hazır cevap oluşunu ve zekasını çok beğeniyorum bu yukardaki hanımefendinin Genişletmek için tıkla ... Beni beni:022:
E Elif_Gibi Well-known member 2 Eki 2009 #66 mihrimah' Alıntı: Beni beni:022: Genişletmek için tıkla ... tabiki sizide abla fatmatoy' Alıntı: ben seni her halinle seviyorum canım Genişletmek için tıkla ... ben de sizin ağırbaşlı halinizi...
mihrimah' Alıntı: Beni beni:022: Genişletmek için tıkla ... tabiki sizide abla fatmatoy' Alıntı: ben seni her halinle seviyorum canım Genişletmek için tıkla ... ben de sizin ağırbaşlı halinizi...
memluk Hatim Sorumlusu 2 Eki 2009 #67 allah razı olsun inşallah hüsnü zannınızdaki gibiyimdir,. ben bu siteyi ve sizleri seviyorum
T Tambur Well-known member 2 Eki 2009 #69 Fatma bacıyı görünce aklıma Rahmetli babaannemin yufka açısları geliyor...Hamarat ve becerikli: )sadece benzetme yaptım: )...Severdim rahmetli babaannemi...Fatma bacı halden anlayan biri bence ve agır oldugunu bende söylesem sakıncası olmaz herhalde: )
Fatma bacıyı görünce aklıma Rahmetli babaannemin yufka açısları geliyor...Hamarat ve becerikli: )sadece benzetme yaptım: )...Severdim rahmetli babaannemi...Fatma bacı halden anlayan biri bence ve agır oldugunu bende söylesem sakıncası olmaz herhalde: )
T Tambur Well-known member 2 Eki 2009 #71 Uslubu onun şişman olduğunu göstersede ben onun kendi gibi biri olduğunu düşünüyorum...
E Elif_Gibi Well-known member 2 Eki 2009 #73 güzel yazılarını...şiirler ve resimlerle insanı bamtelinden yakalamasını...
A ANDELiB Well-known member 2 Eki 2009 #77 samimiyetini...candır bardak...vefalıdır,hatırlar....Allah ondan razı olsun..