abi senin yazdığın hicbir mesaja artık bisi yazmıcam herşeyi acaip anlıon nesse Allaha havale ediom ahirette cıkar ben uyusturucu kullanıolar felan dövme var abdesleri yok ondan dedim lebbeyk ablaya da dediydim surayı hala silmemisin tmm gari sen bilirsin artık bisi demiom
yaw mübarek sen tam bi mübareksin

hele bir düşün neye iğrenc dedin? Allah ın yarattığı eşref i mahluka iğrenç diyorsun. ben de onu yaratılana değil de fotorafa yordum kötü mü ettim?
dövmesi var evet, ben onu tasdiklemiyorum ancak, bazı hocalar şöyle diyor: dövmeyi abdestli teni üzerine yaptırmışsa daha sonraki abdestleri onun üzerine mesh işlevi görür abdesti kabuldür, tıpkı diş dolgularında tıpkı alçıya alınan abdest uzuvlarında tıpkı sargıdaki abdest uzuvlarında olduğu gibi.. ha ancak dövme zaruret değldir.. gencliğin hevesatıyla bir heves anında yaptırılmış ve şimdi pişmanlığı çekilmektedir. genclikte yapılmış bir hata neticesinde ömür billah bu imanlı adam cunüp mü kabul edilmek gerekir? diyorlar.. tersini diyenlerde vardır elbet. ancak doğrusunu Allah bilir.. oysa sen bunu pis kabul edip iğrenc diyorsun. ben de başka şeylere yoruyorum, sence yanlış anladığımdan mı böyle yapıyorum..
ben yazdığın herhangi bişeyden alınmadım bu gune kadar zaten yumuşak bir uslubun var elhamdülillah, o nedenle senden alınacağım bi söz işiteceğimi sanmıyorum tabi beni içten içe tenkid ettiğinin de farkındayım ama yazmama konusunu sen bilirsin benim gönlüm yazmandan yanadır.