öyle oldu biraz:) :)
heysem Talebe 10 Eki 2010 #503 Avatar ; 7 Imza böcekleriyle ve cicekleriyle de zenginlestirilmiski 10 üzerinden 10 numara
Huseyni Müdavim 10 Haz 2011 #507 Gül_i ruhsar' Alıntı: avatarınızı göremediğim için 0 veriyorum imzaya 9 veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de bu vesileyle sesimi duyurayım dedim yöneticilere. Ismarladım gelicek inşallah en yakın zamanda
Gül_i ruhsar' Alıntı: avatarınızı göremediğim için 0 veriyorum imzaya 9 veriyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de bu vesileyle sesimi duyurayım dedim yöneticilere. Ismarladım gelicek inşallah en yakın zamanda
G Gül_i ruhsar Member 10 Haz 2011 #508 ben sizden daha vahim bir durumdayım üyeliğim akttifleşmemiş bile
M mihrimah Talebe 10 Haz 2011 #509 Her ikisi de 10 ünkü çok şey ifade ediyor. Boş olan yerleri bütün güelliklerle doldurabiliriz.
K kordon Misafir 10 Haz 2011 #511 ben avatarda koyamıyorum profil resmide haksızlık oluyor yaniki...ben bundan bu oyuna katılmayacağım.
ben avatarda koyamıyorum profil resmide haksızlık oluyor yaniki...ben bundan bu oyuna katılmayacağım.
Kýrýk Testi Well-known member 11 Haz 2011 #512 kordon' Alıntı: ben avatarda koyamıyorum profil resmide haksızlık oluyor yaniki...ben bundan bu oyuna katılmayacağım. Genişletmek için tıkla ... Katıldınız bile Avatar koyamıyorsanız haksızlık olmasın sadece imzaya puan verelim. İmza 10 ...
kordon' Alıntı: ben avatarda koyamıyorum profil resmide haksızlık oluyor yaniki...ben bundan bu oyuna katılmayacağım. Genişletmek için tıkla ... Katıldınız bile Avatar koyamıyorsanız haksızlık olmasın sadece imzaya puan verelim. İmza 10 ...
ASHAB-I BEDR Talebe 11 Haz 2011 #513 Avatar huzur verici...Şefkat ile Rahmet olduğundan 10... İmza ise haddim değil...Amenna ve Sadakna
topraktoprak Talebe 11 Haz 2011 #514 Avatarınıza baktığımda nick"inzden dolayımı bilemiyorum ama gerçekten sahabe efendilerimiz aklıma geliyor avatarda imzada 10 üzeri 10
Avatarınıza baktığımda nick"inzden dolayımı bilemiyorum ama gerçekten sahabe efendilerimiz aklıma geliyor avatarda imzada 10 üzeri 10
teblið Vefasýz 11 Haz 2011 #516 Avatarınızı göremedim kardeş..Ama güzel katılımınız ve foruma verdiğini istikrarlı desteğinize 10 ; İmzanıza gelince tüm ruhumla secde ederim..teslim olurum tüm bedenimle ;puan veremeyiz haddimiz değildir..kainat üstü bir güzellik mucize diyelim; selamlar olsun kardeş..
Avatarınızı göremedim kardeş..Ama güzel katılımınız ve foruma verdiğini istikrarlı desteğinize 10 ; İmzanıza gelince tüm ruhumla secde ederim..teslim olurum tüm bedenimle ;puan veremeyiz haddimiz değildir..kainat üstü bir güzellik mucize diyelim; selamlar olsun kardeş..
E Elif_Gibi Well-known member 11 Haz 2011 #519 ben avatar yükleyemediğimi farkettim imzaya 9 puan veriyorum avatar mekan nedeniyle zaten 10 numara