üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

þualar

Active member
eyvallah kardeşlerim ...yahu güldürdünüzü beni Allahda sizi güldürsün inş..Ebrar kardeşim siz benden daha iyisiniz bu konuda bi bakıverin arşive varmı resimler..
Her yazın bi güzü vardır..sonbaharında kendı ait güzelligi vardır..Şimdi bunları anlayamasın tarihci kardeşim sizler ilkbahardasınız..
el hasıl,yaşlanmak bi dağa tırmanmaya benzer,çıktıkca yorgunulugunuz artar nefesiniz daraları ama görüş ufkunuz genişler vesselam dua ile
Hulusi abi nasılsınız? Sıhhatiniz iyidir inş.Dua ediyormusunuz bu kardeşinize:) görüşmek umudu ile...

hulusi

Well-known member
Hulusi abi nasılsınız? Sıhhatiniz iyidir inş.Dua ediyormusunuz bu kardeşinize:) görüşmek umudu ile...[/qu
hoş geldin sefalar getirdiniz kardeşim.Hamdolsun sizleri görünce daha ziyadeleşti hamdımız..Sizler nasılsınız inş dualar müşterek kardeşim.tarihceyle andık sizi :)hayırlı paylaşımlarınız özledik dua ile

ebrar172

Talebe
:D
5866939_0.jpg

sonunda albümleri karıştıra karıştıra buldum...hulusi kardeşim ve ben bizim nizamiyenin girişinde...ah gençlik yılları...:D:D:D

þualar

Active member
Hulusi abi nasılsınız? Sıhhatiniz iyidir inş.Dua ediyormusunuz bu kardeşinize:) görüşmek umudu ile...[/qu
hoş geldin sefalar getirdiniz kardeşim.Hamdolsun sizleri görünce daha ziyadeleşti hamdımız..Sizler nasılsınız inş dualar müşterek kardeşim.tarihceyle andık sizi :)hayırlı paylaşımlarınız özledik dua ile
Sağol abi hamdolsun ,iyi diyem iyi olam.Duanıza ziyadesi ile muhtacım.Şu sanal alemde en saygı duyduğum abisiniz.Rabbim uzun ömür versin.slm ve dua ile...

þualar

Active member
Sualar avatar 10 imzanada 10 :)
Uçurtmalar rüzgar kuvvetiyle değil, o kuvvete karşı uçtukları için yükselirler. (W.Churcill)

İnsanların çoğu kıymetli değerli taşlar gibidir. Bütün güzelliklerinin ve parlaklıklarının meydana çıkması için
daha iyi insanlarla bir araya gelip cilalanmaları gerekir. (Smiles)

Bendende sana 100 kardeşim:)

Uçurtmalar rüzgar kuvvetiyle değil, o kuvvete karşı uçtukları için yükselirler. (W.Churcill)

İnsanların çoğu kıymetli değerli taşlar gibidir. Bütün güzelliklerinin ve parlaklıklarının meydana çıkması için
daha iyi insanlarla bir araya gelip cilalanmaları gerekir. (Smiles)

Bendende sana 100 kardeşim:)

oooooooo ayrimcilik mi seziyorum ne, bozmasana oyunumuzu...:p

avatar Golgelerde secde ediyor... 'u hatirlatti ... :) 10 puan

imza; insan hep mukemmelige hasret, onu ariyor...vuslati aski bundan istiyor.. istemeye devam... ;) 9,75 :)

evler görürürüm uzakta;
ışıkları sönmüş insanları uykuda,
rüyalara dalmışlar..
yaşanmamış düşlerini yaşarlar.
gecenin her şeyi saklayan;
zifiri karanlığında.....