üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

ebrar172

Talebe
subhanAllah mübarek kardeşim :)duygulandım hay gidi günler diyeyim yahu mubarek ben baya ihtıyarladım o kadarki sağdakimi soldakımı benım hatırlamıyorum bi ara söylesenız aman gençlik duymasın mahcub düşerim.Rabbim sizide bizide inş ahiret alemınde şehitlerin efendisiyle bu resimdeki gibi olur bugünleri hatırlatsın bizlere inş her ne kadar ben layık olmasamda ama vermeseydi istemeyi vermezdi bi talip olup ya nasıp diyelim dua ile kardeşim

ah mübarek iyide bende size soracaktım hangisi siz hangisi ben diye...:(
o kadar yaşlanmışızki nerden hatırlayayım..yahu geçen gün bizim torun bana ne dese bi bardak su ver evladım dedim bizim kerata siz eskiden bardak yokken neyle su içiyodunuz...diye soruyo..heralde bizi ilk insanlar falan zannediyo velet...:D

Ebrar avatariniza 6 puan... kompozisyonu daginik biraz, manayi tam cozemedim.. renk guzel ama... Siyah-Beyaz:)

sen ;var olduğunu bilmek bile bana yeten..
ve sen nefes aldığın an ; nefes alırım ben...
yanımda olmayan ; ama içimdeki gölgem...
varmıydın ; yoksa bir hayalmiydin...
neydin sen.......

imzaniz... ; manaya yildizli10 puan...
ama biraz renksiz oldugundan; genele 9 veriyorumm... :)

Hayirli olsun..:p

ebrar172

Talebe
ohooo o resim taa ne zamandır duruyo resimlerimde çivili avatardan sonra dur bunu koyayım dedim..çok severek saklamıştım o resmi..tıpkı bize benziyolar diye ..ne var hem ne kadar tatlılar..onların öyle duruşu çok sevgiden...:rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih
tabi canım çok sevgiden :) erkek ben ne halt ettim nasıl barışacağım diye düşünüyor..
kız da son derece mağrur ve burnu havada erkeğin gelip yalvarmasını bekliyor.. :)

ebrar172

Talebe
tabi canım çok sevgiden :) erkek ben ne halt ettim nasıl barışacağım diye düşünüyor..
kız da son derece mağrur ve burnu havada erkeğin gelip yalvarmasını bekliyor.. :)

ha ha ha..:D
şu anki durum bu olmasada evet genel durum hep böyledir...
oyunu kuralına göre oynamazsanız hiçbir zevki kalmaz..herşey kuralına göre olmalı...:p