üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

Tarihci

Marmara Tarih
ebrarrrrrrr işini biliyorsun senn :) herşeye hemen evet derse çiftler tadı tuzu kalmaz doğru, abartmadan naz yapmak iyidir.. biraz aksiyonlu olması iyidir. hemen herşeye evet tamam denirse hakkaten tekdüze ve tatsız olur ortam ;)

hulusi

Well-known member
ohooo o resim taa ne zamandır duruyo resimlerimde çivili avatardan sonra dur bunu koyayım dedim..çok severek saklamıştım o resmi..tıpkı bize benziyolar diye ..ne var hem ne kadar tatlılar..onların öyle duruşu çok sevgiden...:rolleyes:
ebrar kardeşim bazı nimetleri gizlemek efdaldır.. Allah korusun Nazarları celbeder bilir...Maşallah diyelim..Rabbim muhabetinizi daimi ve hayırlı kılsın ..

ebrar172

Talebe
ya bu kadar cömertliğe biz çok cimri davrandık ama ne yapalım..artık resim değişince anca..bu arada benim imzanın hatırası nasıl olur ben onları kendim anlık yazıyorum..hepsini...:confused:

Tarihci

Marmara Tarih
bilmem ki, bana; hayalmiydin, neydin sen ile biten şiirler gelmişti bi ara..

bi arkadaş göndermişti ordan hatırası var, yani daha önce okuduğumdan. :)

ebrar172

Talebe
zeki olduğunu her fırsatta sölemişimdir zaten :) bilgisayar konular haric ;)

yok yok o konuyuda çözücem mutlaka...bu arada yavuz sultan selimin kulağında o küpe gerçekten varmıydı..bazıları yok o ressam çizdi falan bu tür şeyler duydum..aslında küpe yoktu gibi konuşmalar oldu..kuzenim küpe takıyorda onu çaydırma çabaları var bu arada ondan soruyorum...:)

Tarihci

Marmara Tarih
yok yok o konuyuda çözücem mutlaka...bu arada yavuz sultan selimin kulağında o küpe gerçekten varmıydı..bazıları yok o ressam çizdi falan bu tür şeyler duydum..aslında küpe yoktu gibi konuşmalar oldu..kuzenim küpe takıyorda onu çaydırma çabaları var bu arada ondan soruyorum...:)

yahu ebrar, sen beni bunca zamandır tanıyan biri olarak bu meseleyi nasıl olurda benden daha önce duymazsın anlamış değilim.. :)

belki çok defa anlattım demekki denk gelmemiş: foruma yazmıştım

http://www.tevhid.gen.tr/osmanli_tarihi/77-kupe_getirin/

...

ebrar172

Talebe
tamam işte bizim kuzene bunu anlatamıyoruz..kafaya koymuş bir kere yavuz sultan selim takmış diye oda takıyo...aslında çokta yakışıklıdır kerata ama iş olsun aynı yaştayız küçük desem diil..ama bunu daha önce okumuştum..peki taksa varmı bir engel..:confused:

Tarihci

Marmara Tarih
yani kadın ziyneti olduğundan ve kadına benzemek erkekler için caiz olmadığından takılmaması gerekir ancakkk, günümüzde küpenin ne kadar kadın ziyneti olduğu tartışmaya açılmıştır. ben ce takılması uygun değil..