üsttekinin avatarına ve imzasına puan ver!!!

hulusi

Well-known member
sonra ;
Rabbim sev dedi gönderdi bana ansızın seni...
ışıklarına kapıldığım , dumanlı gözlerini...
ben yalnız öleceğim evet..ardımda sen yıkık dökük...
ama ölüm sona erdirmeyecek ne seni nede beni...
biliyorum ya yine ellerinde menekşeler bana geleceğini...ve yine gözlerime bakıp en büyük armağanımsın diyecegini......

ebrar kardeşim imza çok güzel bendne 100..devamı veya öncesi varmı imzanın rica etsem yazarmısınız foruma

Tarihci

Marmara Tarih
inş bütünlemeye kalmam ing bide özürlü tarihci yüsünden sen deil he bizim tarihci
kücük bi not:tarihci abi su avatarı kaldır igrenc ötesi

yahu o adam 80 kg da türkiye birincisi oldu bu sene kendisi benim de hocamdır aynı zamanda :) bu onun soğuk halinde ölesine verdiği bir poz aslında body sporu açısından çalışılmamış iğrenc bi poz haklısın :) ama sen kaslar için iğrenc diyorsan o başka tabi :p

ebrar172

Talebe
sonra ;
Rabbim sev dedi gönderdi bana ansızın seni...
ışıklarına kapıldığım , dumanlı gözlerini...
ben yalnız öleceğim evet..ardımda sen yıkık dökük...
ama ölüm sona erdirmeyecek ne seni nede beni...
biliyorum ya yine ellerinde menekşeler bana geleceğini...ve yine gözlerime bakıp en büyük armağanımsın diyecegini......

ebrar kardeşim imza çok güzel bendne 100..devamı veya öncesi varmı imzanın rica etsem yazarmısınız foruma

hulusi kardeşim devamı yok çünkü bütün imzalarımı o anlık içimden geçtiği biçimde yazıyorum...buda onlardan biri...dahada ilğinci şu bu kendime ait imzaları sildiğim vakit not da almıyorum ....fakat sorunuza cevap olarak bu imzalar dışında yazdığım denemeler var...vede şiirlerim onlar kayıtlı Allah tan ..:)

belki uzak bir gelecekte bişeyler yapmayı düşünüyorum...destek olanlarda var bakalım...herşey nasip kısmet....begendiğinize sevindim...bu kadar yüksek puan içinde Allah razı olsun...:D

hulusi

Well-known member
maşallah ebrar kardeşim hakikten çok hoşlar..değerlendirin mubarek verilen kabiliyeti kabiletler işlenmezse sönerler...Allahu teala kullarına kabiletler verir kul onu degerlendirmezse onu tekrardan alırmış ben kullanamadım malesef..bekliyoruz kitabınız inş dua ile